vrijdag 7 april 2017

S2u gloss

Beschikbaar in heel veel kleuren. Online verf bestellen voor een scherpe prijs! Vind sigma s2u gloss het nu op Kensaq. Het product is weerbestendig en zeer duurzaam, zodat de hoge glansgraad lang blijft behouden. De droge verffilm is kras- en slijtvast en gemakkelijk reinigbaar.


Deze lakverf is geschikt voor het aflakken van houten delen zoals deuren, kozijnen en ander houtwerk. Het voordeel van deze lak is dat hij het hele jaar te gebruiken is. Zowel in het voorjaar, in de zomer en in het najaar.


Het product laat zich makkelijk verwerken en droogt ook goed bij lage temperaturen. Bovendien kun je de verf makkelijk reinigen, om die zo lang mogelijk mooi te houden. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Door de speciale samenstelling is de sigma s2u gloss tevens zeer krasvast en slijtvast en heeft het een uitstekende weerbestendigheid en duurzaamheid.


S2u gloss

Het behandelde object krijgt met de sigma s2u gloss een harde kras- en. SIgma S2U Gloss is dan ook de topper als het om aflakken gaat. Zeer duurzame oplosmiddelhoudende hoogglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Vandaag besteld bij Verfpoint.


Nu met meer dan korting. Alle verf en toebehoren met korting Voor 23:bestel morgen in huis! Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


S2u gloss

Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Door de te hoge laagdikte zal de verf erg traag doordrogen. S2U gloss is gereed voor gebruik. Sigma S2U Nova Gloss bestellen bij verf.


Met een liter van deze verf bestrijk je ongeveer m2. Rendement van de sigma s2u satin is ongeveer 16mper liter afhankelijk van de ondergrond en de laagdikte die men aanbrengt. Naast verf verkopen wij ook alle overige sigma s2u producten. Daarna de betreffende delen impregneren met Sigmalife VS-X Satin. De hoge glansgraad van Contour PU Gloss blijft lang behouden door de uitstekende weerbestendigheid en duurzaamheid.


Het object krijgt met dit product een harde, kras- en slijtvaste toplaag. Geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststoffen. Gratis verzending bij bestellingen boven € 5-Bij bestellingen tot en met € 5- bedragen de verzendkosten € 95. Het betreft een oplosmiddel houdende hoogglanzende lakverf voor gebruik buitenshuis. De verf is zeer geschikt voor het lakken van houtwerk.


S2U Allure Gloss - liter wit. Deze halfglanzende lakverf is prettig verwerkbaar en beschikt over een hoge dekkracht. De goede koudedroging zorgt ervoor dat u in elke gewenste maand buiten kunt lakken.


S2u gloss

N van de meest makkelijk te schilderen verf soorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts