donderdag 6 april 2017

Industriele stickers

Kies of upload een ontwerp. Trots op het feit dat we al meer dan jaar een toonaangevend specialist zijn op het gebied van industriële stickers , technische etiketten en bedrukte folie. Met onze industriële stickers , labels, etiketten in zeefdruk decoreren we hoogwaardige technische producten van medische bedieningspanelen tot aan folies voor de dashboard industrie.


Industriele stickers

Heeft u liever een chroom sticker met technische informatie in plaats van een aluminium machineplaatje? Naast de productie van naamplaten en typeplaten bieden wij een goedkoper maar toch hoogwaardig alternatief: een industriële sticker. De stickers die wij maken zijn van een hoge kwaliteit en gaan daardoor heel lang mee.


Industriele stickers , labels en tags. In de technische industrie zijn stickers niet weg te denken. De harde omgeving vraagt vaak een specialistische industriele sticker. Van display sticker op een bedieningspaneel tot een programmasticker op precisie gereedschap.


Industriele stickers

Van een zuurbestendige sticker tot 10. De industriële stickers van Ecolop Plus. Wij maken de industriële stickers is verschillende soorten, maten en kleuren.


De papieren stickers zijn minder stevig. U kunt ook kiezen voor een papieren sticker. Denk aan hoge temperaturen, hoge vochtigheid of gevaarlijke materialen. Om overal de gevaren aan te tonen wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van industriële stickers. Het is dan ook belangrijk dat deze sticker bestand is tegen deze extreme omgeving.


Onze stickers zijn daar uitstekend geschikt voor en kunnen zowel aan de binnen- en buitenzijde van een machine worden toegepast. Altijd van topkwaliteit en conform de klantwens. Of dit nu een type-, logo- of informatiesticker betreft. Creatief graveren is uw specialist voor lasersnijden, lasergraveren en het produceren van industriële stickers. We raden aan om de sticker in een iets grotere maat te bestellen dan je deur is, zo ben je er zeker van dat de sticker de hele deur bedekt, zelfs als je de sticker iets scheef aan zou brengen.


Daardoor is er voor iedereen de gewenste sticker aanwezig binnen deze categorie! Hier vindt u een assortiment industrie stickers in het thema van de industrie. U vindt hier onder mee stickers van voertuigen gebruikt in de industrie , stickers met tekst gerelateerd aan industrie en tandwielen.


Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Kleding stickers met alle mogelijke kledingmaten voor de uitgifte uw kleding nadat het gereinigd is. Om u een helder overzicht te geven van de mogelijkheden, hebben we de stickers in een aantal categorieën ingedeeld. Een front panel sticker geeft apparatuur een professionele uitstraling.


Front panel stickers worden aan de achterkant van het basismateriaal bedrukt zodat de toplaag van het materiaal zelf het drukwerk beschermd. Technische stickers worden geproduceerd voor de industriële bedrijven, medische sector, mechaniseringsindustrie, automotive industrie , textielindustrie, hout- en betonindustrie, etc. Stickers met technische data voor machines, apparaten, installaties, samenstelling van producten, etc.


Industriele stickers

Maar ook de gevaren en waarschuwingsstickers voor bepaalde. Wij kunnen voor u stickers produceren van verschillende folie soorten en naar uw gewenste afmeting. Lamineren en het aanbrengen van applicatie folie behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Trek nu zorgvuldig de rest van het schutvel van de sticker af, veeg ondertussen de poster glad over de deur.


Het is handig om hier een rakel bij te gebruiken. Verwijder al het water onder de sticker en zorg ervoor dat er geen water of lucht meer onder de sticker aanwezig is. Geniet van het mooie resultaat!


Industriele stickers

P(l)akkend resultaat Of het nu gaat om een fietssticker, interieursticker, krassticker, glittersticker of transparante sticker , het resultaat moet pakkend en plakkend zijn. De klant wenst dat het product zichtbaar, decoratief, onderscheidend en informatief is. Vinylstickers worden met zeefdruktechniek gedrukt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts