donderdag 6 april 2017

Kataforese

Kataforeselakken is een efficiënte methode voor het opbrengen van een hoogwaardige primer op een metalen oppervlak. Kathodisch dompellakken is een watergedragen laksysteem met eersteklas beschermende eigenschappen, een hoge milieuvriendelijkheid en hoge efficiëntie. In een bad gevuld met een watergedragen kataforese lak bevinden zich een pluspool, minpool en het te lakken product.


Met behulp van een gelijkstroomspanning worden de lakdeeltjes naar het product getrokken en ontstaat op het oppervlak een laklaag. Deze laklaag groeit aan totdat zich een gesloten en isolerende laag om het product heeft gevormd. Wenn Ihr Produkt so stark oxidiert ist, dass sich die Oxidschicht in den beiden Abbeizvorrichtungen nicht hinreichend entfernen lässt, dann gelangt der große.

Chassis kataforese als orgineel met RDW certificaat. Goede kwaliteit, goede pasvorm. Advies: Dit chassis dient nog wel behandeld te worden zowel binnen als buiten.


Ook leverbaar met certificaat en herinslag van chassisnummer voor België. Hiervoor worden euro extra in rekening gebracht. Kataforese -lakken is een relatief jonge techniek, die met name in de auto-industrie tot ontwikkeling is gekomen. Langs elektrochemische weg wordt een primer aangebracht, die zeer goede corrosiewerende eigenschappen heeft.


Vanwege de enorme voordelen ten opzichte van andere laktechnieken, wordt kataforese -lakken steeds vaker toegepast.

De unieke combinatie van kataforese (KTL) én poedercoating. De KTL-installatie bestaat uit een badenreeks waarin de te lakken metalen producten worden ontvet, gebeitst en gezinkfosfateerd. Het laatste bad is gevuld met een watergedragen kataforese lak. In het bad bevinden zich meerdere anodecellen (plus-pool) en het te lakken product (kathode = min-pool). Door het invullen van uw postcode of woonplaats.


KTL is de afkorting van Kathodische TauchLackierung (elektrostatische dompellak). KTL is een elektrostatisch verfproces waarbij het te verven deel in een vloeistofbad wordt ondergedompeld. Ionthoforese, Kataforese en Desincrustatie.


Iedere Nova-Blend is geschikt om gelijkstroombehandelingen te geven. Tegenwoordig ook vaak gebracht als Soft Meso, Elektroporatie e. Deze Elektrische behandelmethoden” verheugen zich tegenwoordig weer in een stijgende belangstelling. Indien gewenst kunnen wij dit tegen meerprijs ook voor u verzorgen.


De aangebrachte epoxy garandeert een hoge corrosieweerstand tegen zowel bases, zouten en zure milieus. In onze unieke 15-delige badenreeks kunnen wij uw producten chemisch voorbehandelen. Afhankelijk van de toepassing van het materiaal kan deze kataforese laag soms al voldoende bescherming bieden. Partner in duurzame coatings.


Van grote en kleine producten in enkelstuks of middelgrote series, LOA Coating is even veelzijdig als ervaren en het juiste adres voor gegarandeerde kwaliteit in o. Alle informatie over deze duurzame anti-transpiratie behandeling vind je bij ons.

Het KTL-bad wordt gevuld met een watergedragen kataforese lak welke organisch is en door middel van een gelijkstroomspanning worden de lakdeeltjes naar het product getrokken. Dit geeft als resultaat dat op het oppervlak een beschermde laklaag ontstaat. Ons duurzame KTL-proces bestaat uit een aantal opeenvolgende stappen.


Voor verhuur dagen per week geopend. De lijn bestaat uit een zeer uitgebreide voorbehandelingsreeks waarbij de producten gereinigd worden en de basis gelegd wordt voor de kataforese lak. Het KTL proces zelf bied een excellente corrosie werende laklaag op uw product, zie ook het onderdeel “corrosie bescherming”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts