maandag 10 april 2017

Fotobehang city

Fotobehang city

Fotobehang van alle merken op beslist. Meerdere aanbieders online. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal!


Maak van je huis een thuis. City Love fotobehang van Dutch Wallcoverings voordelig online bestellen. Een collectie fotobehang van wereldsteden van Amsterdam tot New York.


Wil je jouw muur een wereldse look geven? Dan is een steden fotobehang de perfecte keuze. Met een fotobehang New York, een wereldkaart behang of juist een fotobehang van Amsterdam op de muur geef je de kamer een metamorfose. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een model met foto´s van reizen en andere wereldse sferen, als ook boeddha fotobehang.


Fotobehang city

Alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het fotobehang altijd perfect op je muur past. Wij produceren fotobehang uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang met zeer goede printresultaten. Vliesbehang zorgt voor het beste resultaat: de prints zijn haarscherp, kleuren zijn intens en het behang is eenvoudig aan te brengen op de muur. City brengt een grote collectie fotobehangen in diverse maten en kwaliteiten. Fotowanden met stadstaferelen zoals steegjes en binnenplaatsen en ook bekende plekken van grote steden zoals Venetië, Dubai, Manhattan of Londen.


Kies voor een bruisende fotowand of juist een met kalmte. Dit fotobehang van satijnen, duurzaam en milieuvriendelijk materiaal kan je gemakkelijk zelf plaatsen. De rijke kleuren zijn een feest voor elk oog en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang.


Fotobehang city

Haal nieuwe en frisse energie snel in huis door je ideale fotobehang te bestellen. Schoonmaakadvies: met een droog doekje. Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond Hier kunt u ons foto behang van de collectie City Love vinden.


Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit. Kies uit 1producten vanaf € 295. Vind hier alle deals in National!


Het fotobehang bestaat uit meerdere panelen, die per stuk aan de muur bevestigd kunnen worden. Dit duurzame Papierbehang (Zie meerkeuze menu voor Vliesbehang) is gemakkelijk in gebruik. Komar Gallery New York City is gemaakt van papierbehang. Kortom een snelle en eenvoudige manier om uw muur om te toveren tot iets moois met dit speciale fotobehang ! U heeft via MuchoWow op bol.


Altijd de laagste prijs bij FotoBehangkoopjes! Het opplakken van vinyl fotobehang is heel eenvoudig en kan zonder behangtafel. Deze muurfoto komt in strips en meet 206cm x 275cm als het wordt samengevoegd.


Fotobehang city

Met het fotobehang London city haal je een levendige sfeer in huis. Zo tover je jouw woonruimte om. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld. Een kleurrijk fotobehang van de Big Apple waarmee je je kamer omtovert tot een metropolitan en geniet van het adembenemend uitzicht over het water. Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang.


Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts