woensdag 12 april 2017

Hippe jongenskamer

Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Bestel bij koopjesdrogisterij. Voor de laagste prijs op Beslist. Hippe jongenskamer met stoer hout.


Maak voor je zoon een echte hippe jongenskamer met accessoires en decoraties aan de hand van de laatste kleurtrends.

Bijvoorbeeld met gaaf behang of een stoer boomhutbed. We hebben hippe posters voor de jongenskamer en hippe posters voor de meisjeskamer. Natuurlijk zijn al onze posters ook perfect voor het opvrolijken van de babykamer.


En mocht je zelf een leuk of creatief idee hebben? Bureau onderleggers voor op het bureau van kids. Met een stoer jongensbe accessoires. Een stoere jongenskamer heeft niet alle kleuren van de regenboog nodig. Houd het neutraal met hooguit drie basiskleuren.


Wit maakt de ruimte optisch groter en de combikleur maakt het weer passend bij de kamer.

Home Sweet Home: Elke richt een hippe jongenskamer in. Maar wat als we nu eens als uitgangspunt een vloerkleed nemen. Wij hebben twee nieuwe merken gespot met hippe vloerkleden voor de kinderkamer die op de kamer van je zoon fantastisch zullen staan. Het hippe interieur label OYOY is opgericht door eigenaresse Lotte Fynboe.


Kinderkamerstylist heeft een selectie gemaakt van hippe kinderkamer accessoires. Hip, omdat het helemaal van nu is. Grappig is dat juist produkten met een vintage feeling hip zijn. De gebreide poppen van BlaBla zijn al lang mijn favoriet en vandaar ook te vinden op mijn hippe kinderkamerlijstje.


Een paar keer per jaar komt ‘ie van zolder – hoe vaak is een beetje afhankelijk van het aantal personen in je huishouden. Naast verf of behang, zijn ook muurstickers een snelle tool om een jongenskamer een stoer sausje te geven. Orginele muurstickers kun je bestellen via vtwonen. De jonge eigenaar van de kamer op de foto is dol op torenhoge gebouwen en zijn flitsende auto’s.


Leuke spulletjes voor op de kinderkamer. Zowel voor de meiden als voor de jongenskamer vind ik blank hout een leuk materiaal. Onbewerkt hout kleurt mooi met zand tinten, zalm roze en pastels maar ook met een stevig denim blauw. Onder de foto’s laat ik je zien waar je een aantal van die leuke spulletjes kan kopen of…. De jongenskamer voor avonturiers maak je gemakkelijk zelf.


Het kan helpen om een thema in gedachten te nemen zoals bijvoorbeeld ontdekkingsreiziger, dino’s, safari of zeerover.

Het inrichten van een stoere jongenskamer kan best lastig zijn. Vooral als je van het traditionele blauw wil afwijken en een echte gepersonaliseerde kinderkamer wil maken. Wij geven je inspiratie en ideeën voor het inrichten van een stoere en hippe jongenskamer die zowel praktisch als mooi is. Unieke ideeen voor jongenskamer kleuren, accessoires en jongenskamer webshops!


Vind hieronder allerlei inspiratie voor het inrichten van een jongenskamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts