dinsdag 25 april 2017

Ronald schmitt salontafel

Koop nu salontafels voor uw huis. Vindt bij OTTO tijdloze en moderne salontafels! Hier vind je wat jij zoekt! Van hoog naar laag, van smal naar bree in- en uitschuifbaar.


Telkens is het mechanisme ingenieus onzichtbaar weggewerkt. Daarnaast kan de koffietafel ook worden voorzien van wielen.

Te koop: ronald schmitt draaibare glazen design salontafel. Ronald Schmitt K4salontafel met iSup. Materiaal: Blad: floatglas, helder, mm. Metaaldelen: hoogglans verchroomd MDF: lak volgens standaard kleuren. Bezoek onze prachtige winkel in het bos en laat u vakkundig informeren.


Goede service en garantie. Deze salontafel is strak, stoer, trendy, robuust en industrieel. De combinatie van het geborstelde metaal en hout heeft een leuke uitwerking op je interieur.

Bekijk ons unieke assortiment salontafels. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Gunstig geprijsd en gratis geleverd!


Geef je interieur een persoonlijke toets. Salontafels online bestellen. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. De vernieuwing van onze collecties is een continue proces. Hierdoor mogen diverse showroommodellen geregeld ruimte maken voor nieuwe modellen.


Vul onderstaand formulier in om verdere informatie te ontvangen. Fill in the form below to request further information. Heb jij mijn interview met SeventiesDesign al gelezen op Gevonden op Marktplaats?


Wat waren de jaren toch prachtig! Een ontwerp van Wolfgang Setz. De salontafel is te verkrijgen in diverse afmetingen en uitvoeringen. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Bestel eenvoudig en snel online.

Snelle levering en gratis retour! Dit artikel is te bezichtigen in de winkel van Van Til Interieur. Een handige opbergruimte in uw salontafel zorgt ervoor dat u alles bij de hand heeft.


Die vorm en stijl bestaat nodig voor een bepaalde ruimte? Schitterend minimalistisch model tafel met dik glazen, blad en aluminium onderstel in een slangen vorm. Tafel verkeert in een nog goede vintage staat.


Geselecteerde hoge kwaliteitsmaterialen leiden in hun combinatie tot ware eye-catching ontwerpen. Spelenderwijs laten zich drie ronde glasplaten als draaitafels zo licht in de ruimte draaien. Op die manier kan de plaats om iets neer te zetten naar wens vergroot worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts