dinsdag 18 april 2017

Behang met natuurprint

Behang met natuurprint

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Tover de kamer om in een natuurlijk landschap met een fotobehang van natuur en landschappen.


Vliesbehang is een behang gemaakt van vlies, met daarop een toplaag van papier of vinyl. Hierdoor is vliesbehang veel sterker dan papieren behang. Omdat je vliesbehang op een muur kan aanbrengen zonder dat het moet worden ingelijm wordt het ook wel snelbehang genoemd.


Je hebt behang in allerlei soorten stijlen: bijvoorbeeld modern of landelijk behang. Daarnaast kan behang ook als goede basis dienen als je je muren wilt gaan schilderen. De meeste soorten behang moeten aan de muur bevestigd worden met behanglijm, maar bij bijvoorbeeld bij stickerbehang hoeft dit niet meer.


Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Met behang creëer je snel je eigen thuis. Wij verkopen alle soorten behang die bij jouw stijl en interieur passen.


Met dit fotobehang haal je een natuurlijke, groene look op de muur waarbij het zonlicht speelt met de bladeren aan de bomen. Fotobehang Avalon is een bijzondere zwart-wit print waarmee je een stijlvolle look aan de kamer geeft. Een andere favoriet is het vlies fotobehang Bos in de mist. Blauwe Vliesbehang koop je eenvoudig online bij bol. Babykamer behang koop je eenvoudig online bij bol.


Meet voor de laatste baan de breedte van het laatste te behangen stukje muur. Zorg dat je hierbij een klein stukje in de breedte overhoudt. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit. Bovendien kunnen we behang maken van je eigen foto, of een foto van een fotobank.


Behang met natuurprint

Speciale weeken midweek en week aanbiedingen origineel cadeau per post en last minutes ! Steenprint behang Is een stoer interieur echt wat voor jou? Combineer deze prints met ruwe, verweerde materialen zoals hout, wol of ijzer om jouw stoere interieur helemaal af te maken! Knip het stuk dat je overhoudt af. Meet de tweede baan af en merk met een 2. Behang met een klein werkje (en effen behang ): begin te plakken naast een hoek bij de raamkant. Groot patroon: begin op de meest opvallende plaats zoals de schoorsteenmantel.


Groot aanbod Goedkoop behang van onder andere BN Wallcoverings, AS Creation en Dutch Artemis. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Met ons Goedkoop behang maakt u uw kamer of bedrijfsruimte weer als nieuw! Behang is de ideale oplossing om snel en gemakkelijk sfeer aan een ruimte te geven. En niet alleen dat, ook bedekt behang scheuren en gaten in muren met een mooi patroon of een subtiele textuur.


Echte creatievelingen gebruiken behang zelfs om een trap of de binnenkant van een kast te bewerken. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk behang kopen. Gelukkig is dit mogelijk bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende behang aanbiedingen of een behang aanbieding op een bepaald merk.


Elke behang aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts