woensdag 19 april 2017

Gordijnen meten

Duidelijke meet instructie. We komen gratis bij je langs met onze opmeetservice. Boek snel online een afspraak. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


De voordeligste Gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bestel Gordijnen online of bezoek de winkel.


Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Mooi wonen en altijd verrassende acties. Opmeten gordijnen waveplooien. Bij de gordijnen met waveplooien komt het gordijn altijd onder de rail te hangen. De hoogte meet u van onderzijde rail tot de vloer.


Gordijnen meten

Lees voordat je gaat meten onze tips op het meetformulier en bekijk de instructievideo’s. Zo weet je zeker dat je gordijnen straks ook echt op maat zijn. Het meetformulier kun je na het invullen uitprinten en meenemen naar de winkel. Of sla het op en haal de gegevens in de winkel weer op. Met het stappenplan voorkom je fouten en zie je waar je rekening mee moet houden.


Gordijnen opmeten Het opmeten van je gordijnen is niet moeilijk, maar het moet wel secuur gebeuren. We hebben een instructievideo en printbare meetinstructies voor je opgesteld. Je ziet zo meteen hoe je een gordijn opmeet. Deze instructies kun je ook nog eens rustig nalezen door de meetinstructie als PFD-bestand te downloaden. Kiest u voor deel dan hangt het gordijn aan zijde van het raam.


Gordijnen meten

U voert de breedte van ieder gordijndeel. De marge om de gordijnen te laten vrij hangen is 2cm. Dit betekent dat wij deze 2cm inhouden van de door jou opgegeven hoogte zodat de plooien in het gordijn mooi en soepel vallen en de zoom van de gordijnen net boven de vloer hangen.


Je gordijnen opmeten - Meet vanaf de roede of rails strak en recht tot op de hoogte waarop je de gordijnen wilt hebben. Neem de kortste kant als hoogtemaat. Laat de gordijnen altijd enkele centimeters boven de ondergrond vallen: zo hangen ze altijd vrij. Alle merken gordijnen opmeten.


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Hang eerst de rail of roede op, voordat u gaat meten. Gordijnen maken hoeft niet moeilijk te zijn, met behulp van de Gordijn -o-meter van Jan Sikkes wordt het al helemaal een stukje makkelijker! Wat voor soort gordijn wil je op gaan meten ? Een stel ( gordijn links en rechts) Een stuk ( gordijn links of rechts) Een ongelijk stel (het linker gordijn is bijvoorbeeld breder dan het rechter gordijn ) of meerdere stukken (bijvoorbeeld stuk links, stuk op tussenmuur, en stuk rechts) In al deze gevallen zullen de breedtes van de gordijnen of.


GORDIJNEN METEN Maak gebruik van de algemene regels voor het opmeten van gordijnen , maar besteed ook aandacht aan de aanvullende elementen en tips. Op die manier kun je exact berekenen hoeveel stof je nodig hebt. Tips voor het opmeten van je gordijnen.


Gordijnen meten

De afstand wordt bepaald door de plooidiepte van de gordijnen. Hoe dieper de plooi hoe groter de afstand vanaf het obstakel. Veneta geeft u het juiste advies. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste maten voor uw raamdecoratie ontvangt?


Dan is het van belang om uw ramen op een goede manier te meten. Omdat het gordijnen opmeten best lastig kan zijn, hebben wij stap voor stap uitgelegd waar je aan moet denken wanneer je je gordijnen opmeet. Wil je niet op onze maatnemer wachten?


Gordijnen meten

Geen probleem, dan bestellen we je gordijnen direct met de maten zoals je ons opgeeft. Om zeker te weten dat je goed hebt gemeten, geven we je hier een aantal tips waarmee je jouw gordijnen goed kunt inmeten. Heb je vragen over het opmeten van gordijnen ? Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts