donderdag 1 februari 2018

Verticale lamellen voor schuine ramen

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Goedkoper Dan In De Winkel. Specialistisch advies nodig?


Trapezium lamellengordijn zijn verticale lamellen voor schuine ramen of lamellen in een schuine hoek tot maximaal 40°. Ideale raambekleding voor een raam met een schuine boven- of onderzijde of een driehoekig raam.

In een schuine lamellen rail (trapeze-uitvoering) worden runners met een vaste stift gebruikt. Een groot voordeel van lamellen is dat de zwaartekracht uitstekend zijn werk doet. Ondanks de schuine afloop hangen ze netjes recht naar beneden. En dat maakt dit product erg gewild voor het gebruik voor schuin aflopende ramen.


Dat geldt zowel voor dergelijke ramen die zich in de woonkamer bevinden als in een hal. Daarbij zijn deze lamellen ook verkrijgbaar in verschillende materialen zoals stof , PVC en aluminium. Met de lamelgordijn combinatie type V0uit twee tot 55° schuine lamelgordijnen, die met een overlapping op een rechthoekig lamelgordijn aansluiten, is het mogelijk een zeer groot gevelbereik of andere speciale ruimtesituaties uit te rusten.

Schuine ramen in je woning geeft vaak een leuk effect. Een schuin raam onder een aflopend dak heeft een harmonieuze uitstraling. Raamdecoratie voor schuine ramen uitzoeken is wat uitdagender dan voor een standaard raam. De mogelijkheden zijn beperkter, maar het is zeker niet onmogelijk! Ze zijn geschikt voor alle soorten ramen maar vooral ook voor ruimtes met grote ramen.


Dit product bewijst zijn functionaliteit in een huiselijke omgeving maar ook op kantoor. Het verticale lamellenpakket wordt naar de hoogste zijde geschoven. Sinds kort bieden we deze lamellen voor schuine ramen ook online aan. De online bestelmodule voor consumenten en zakelijke klanten is verder uitgebreid met een unieke optie voor schuine ramen lamellen.


De tijd waarin de verticale lamellen alleen te vinden waren in bureaus, spreekkamers en banken zijn voorbij. Lamelgordijnen worden steeds meer in private ruimtes gebruikt als een decoratief element voor zonwering of zelfs als kamerverdeler. Deze kunnen perfect gemaakt worden voor schuine ramen. Ze komen het best tot hun recht in de woonkamer en het kantoor.


Door het 180° draai-mechanisme van de verticale lamellen kunt u het licht goed sturen in deze ruimtes. Verticale - lamellen zijn ook zeer geschikt voor grote ramen.

Bestel Lamellen online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Met verticale lamellen voor de ramen kies je voor een praktische en strakke raamdecoratie in huis!


In meerdere breedtematen, voor extra grote raampartijen en zelfs voor ramen met een schuine. Shutters voor schuine ramen. Zonwering voor een schuin raam? JASNO shutters zijn mogelijk voor alle raamvormen en raamsoorten.


Bij een schuin raam, voorzien van shutters, blijft de speciale raamvorm juist goed zichtbaar. De shutters komen zo nog beter tot hun recht. Bovendien zijn shutters zeer praktisch in gebruik. Ook voor schuine ramen heel geschikt!


Lamellen kunnen namelijk vaker in grotere afmetingen geproduceerd worden dan andere raamdecoratie en zijn ook geschikt voor raampartijen met een schuine zijde. Naast standaard ramen zijn verticale lamellen uitstekend toe te passen bij grote en afwijkende raampartijen zoals schuifpuien, erkers en schuine ramen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts