dinsdag 2 juli 2019

Interieur design amsterdam

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! Heeft u een interieur design nodig? Maak kennis met onze werkwijze. Creative studio for interior design and interior architecture based in the heart of Amsterdam.


Branding and identity design along with space design and space planning is just part of what is created at Studio Modijefsky.

TANK is an international design studio for architecture, interior design and branding. TANK realises bespoke and outstanding projects. Online design bibliotheek met labels als BB Italia,Cassina,Flexform,Moroso, Vitra ,Flos, Tom Dixon. Handige zoektools en nieuws. Kopen via de site mogelijk.


Voor dit prachtige appartement van 195min de jordaan in Amsterdam heeft Rosa van Studio Nest een uitgebreid interieuradvies gemaakt. De opdrachtgevers waren opzoek naar advies hoe ze deze grote ruimte het beste konden indelen en welk meubilair daar bij past. Daarnaast moest het interieur naast esthetisch ook praktisch zijn.


De toonaangevende interieurmerken Arco, Arper, Eikelenboom, Kvadrat, Montis en Palau presenteren hun collecties op de Cruquiusweg 1in Amsterdam.

Aangeboden door echte specialisten. En dat allemaal in een inspirerende omgeving en op een waanzinnig mooie locatie direct aan het water. Met een groot netwerk van professionele toeleveranciers worden projecten in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers uitgevoerd.


Van volledige renovaties tot kleinschalige opdrachten. Baxtershop Amsterdam is tot en met Januari a. Wij zorgen dan dat u verder geholpen wordt. Maar ook voor styling- en fotografie-opdrachten voor merken, bedrijven en tijdschriften draaien wij onze hand niet om.


Iedere woonwens is specifiek. Daarom leveren wij geen standaardpakketten, maar advies en ontwerp op maat. Find minimalist home goods, interior design , accessories and curated gifts.


Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Snelle interieur ontwerp methode om van jouw huis je thuis te maken. Hoe bereidt het onderwijs je voor op de arbeidsmarkt? Toonaangevende interieurs en markante horecaconcepten. Interieurontwerp voor particulieren.


ESTIDA ontwerpt, ontwikkelt en realiseert ze. Creatief, prijsbewust en met uniek vakmanschap. Het maken van een interieur dat bij je past.

Een huis zien wij als een weerspiegeling van jezelf. Jouw huis vertelt jouw verhaal. En dát verhaal gaan wij voor je vertalen in een origineel interieurontwerp.


Of dit nu is voor je huis of voor je bedrijf, we zijn pas tevreden wanneer jij er blij van. Flinders is een winkel waar je prachtige design meubels en verlichting ontdekt die passen bij jouw interieur. We hebben betaalbaar design : van woonaccessoires en lampen tot en met salontafels en eetkamerstoelen.


We hebben ook een mooie collectie behang en vloerkleden. Design Meubels bij Flinders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts