dinsdag 4 oktober 2016

Sikkens az

Wapexcoating voor de laagste prijs! De beste primers, de laagste prijs! Vandaag bestel morgen in huis. Al vanaf €4- gratis thuisbezorgd. Beschikbaar in heel veel kleuren.

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Sikkens verf en lak tegen Groothandelsprijzen. Klanten beoordelen ons met een 9. Voor 16u = Morgen in huis.


Het grootste aanbod verf online! De verf staat bekend om de goede dekking en de uitstekende vloei.

Die twee eigenschappen maken het een prettig product om mee te werken. De rubbol AZ heeft wel een korter levenduur. De levensduur is afhankelijk van verschilldende factoren bijv: zon, win ondergrond.


Deze lak is goed te gebruiken voor het aflakken van houtwerk zoals deuren, kozijnen en andere houten delen. Deze verf is geschikt om te gebruiken van het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. Uiteraard mits deze volgens de juiste voorschriften zijn voorbehandeld. Gratis verzending vanaf € 200!


Geschikt voor het aflakken van hout, diverse kunststoffen, staat en non-ferro metalen deze ondergronden dienen wel volgens de voorschriften voorbehandeld te zijn. Kenmerken: - Hoge dekkracht. Mede door de mooie hoogglans afwerking, heeft deze buitenverf een onderhoudstermijn van maar liefst tot jaar. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Deze universeel inzetbare buitenlak heeft een uitstekende dekking.


Wij mengen deze verf op elke gewenste kleur. Universele hoogglans buitenlak. Dat wil niet zeggen dat er de laatste jaren niks is veranderd aan het product!


Het object krijgt met dit product een fraai glanzende toplaag.

Hout, voorzien van intacte alkydharsverflagen De intacte verflagen afwassen met Polyfilla Pro S6of een gelijkwaardig reinigingsmiddel en schuren. Kleine gebreken bijwerken met Rubbol Primer plus. De verf is verwerkbaar van tot 30°C en gaat zeker jaar mee. Rubbol AZ heeft een goede dekking en mooie vloei. Ondergronden Het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld.


Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. Na 3-jaar zal de ondergrond echt van een nieuwe onderhoudslaag voorzien moeten worden.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Ook heeft het te schilderen oppervlak minder verf nodig, wat automatisch zorgt voor kostenbesparing.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Zo eindigt jouw klus met het gewenste resultaat en de perfecte kleur. Bestel hier diverse soorten verf gemakkelijk en snel online.


Profiteer van fikse kortingen die oplopen tot wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts