woensdag 3 juli 2019

Keramiek schalen maken

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontdek wat onze beste schalen zijn voor een geslaagd diner. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Boek uw Hotel in Marken online.


Reserveer online, laagste prijzen.

Ook andere –geboetseerde- vormen zijn mogelijk. Na het volgen van een workshop helemaal enthousiast, nu dus ideeën verzamelen. Wie weet komt het r ooit van om zelf iets te maken. MOST Amazing Epoxy Resin and Wood River Table Designs ! DIY Woodworking Projects and Plans - Duration: 17:41. Keramiek , klei Allerlei ideeën.


Deze kan groot of klein zijn, diep of ondiep, ron vierkant, alles is mogelijk.

Door middel van stempels, sjablonen, relief maken met voorwerpen. Maak je eigen schaal of vaas van klei met diverse technieken! Altijd al willen leren hoe je een eigen vaas maakt?


Je leert het tijdens onze korte cursus Vazen en schalen maken. Voor groepen boven de personen hebben we een kennismakings workshop keramiek. We maken in uur of kleine bakjes of bor verfraaid met stekertjes, kleurtjes en stempels Vervolgens gaan we vuur maken voor de outdoorcooking lunch. Zelf verse groentesoep bereiden, brood met kruiden boter en salades. Tijdens de keramieklessen leer je o. Deze cursus is zowel geschikt voor beginners als gevorderde.


De laatste groep is het de uitdaging in de mogelijkheden en de grenzen van de klei zoeken. Zelf je eigen werkstuk opbouwen, decoreren en glazuren? Wordt dan lid van ons keramiek atelier! We beschikken over alle materialen die je nodig hebt om een mooi keramiek werkstuk te maken. Voor al uw keramiek servies kunt u uitstekend terecht in ons ruime assortiment!


Als u sla met een heerlijke dressing wilt serveren zijn keramiek schalen in groot formaat zeer geschikt. De keramische laag houdt geen smaak vast en is gemakkelijk hygiënisch schoon te maken.

Workshop Schalen In deze workshop ga je een schaal maken. Je kunt stukjes, propjes, sliertjes of rolletjes klei in een holle gipsmal drukken en de kleilaag aan de binnenkant glad maken. Er zijn twee manieren op dit te doen. Hierdoor ontstaan aan de buitenkant mooie spontane structuren. ASA Selection Ovenschaal GrandeHet maken van een verukkelijke lasagne wordt een stuk stijlvoller met de ASA Selection Ovenschaal Grande.


Deze schaal is vervaardigd uit hoogwaardig keramiek en is zeer sterk met een natuurlijk karakter. Daarnaast is de Ovenschaal vaatwasserbestendig. Tevens is deze ovenschaal eenvoudig te combineren met ander. Vind de beste selectie keramiek schalen maken fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit keramiek schalen maken voor de dutch luidspreker markt bij. Je kunt de schaal maken van zwarte of witte klei en we brengen structuur aan in de klei.


De workshop vindt in twee bijeenkomsten plaats. Dan kleuren we de schaal met engobe (ingekleurde kleislib). Vrije inschrijving datum in overleg (twee dagdelen middag of avond).


Met behulp van gipsen en biscuit mallen maken we borden, kommen, bekers en schalen , die je naar hartelust kan decoreren met stempels, texturen of geboetseerde items. Iedere deelnemer krijgt voldoende klei om een ontbijtset te maken , maar je kan ook al je klei in één hele grote schaal verwerken. Het sloeg meteen in mijn buik, ik voelde de passie, het was bijna pure jaloezie, dat wou ik ook kunnen.


Eens terug thuis ben ik op zoek gegaan naar een atelier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts