donderdag 11 oktober 2018

Alphalux sf

Onze klanten beoordelen ons met een 2. Bestel snel en ervaar het zelf. Wapexcoating voor de laagste prijs! Voor 23:bestel morgen in huis. De beste primers, de laagste prijs!


Vandaag bestel morgen in huis.

Al vanaf €4- gratis thuisbezorgd. Sikkens Alphalux SF is een wasvaste kwaliteit. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Ideaal voor het schilderen van bijvoorbeeld de muur in de woonkamer of hal.


Draadloze deurbel Bladblazer veiligheidsbril steekwagen deurbel heteluchtkanonnen soldeerbout textielverf Tegellijm. Eenvoudig te verwerken matte binnenmuurverf. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Hardnekkige vlekken als modder, ketchup en stiften zijn makkelijk en goed te verwijderen met een nat schoonmaakdoekje.


De geschilderde muur gaat niet glimmen na het schoonmaken.

Deze muurverf biedt de matheid en de look van kalkverf met eigentijdse voordelen. Zo is Alphaxylan SF zeer schrobvast, goed afwasbaar en gemakkelijk te verwerken. Alphaxylan SF is ook zeer goed ademend en is daarmee zowel geschikt voor renovaties en hoogwaardig schilderwerk in historische gebouwen als ook voor hedendaagse projecten.


Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. SIKKENS ALPHATEX SF is een watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije, gladde muurverf voor binnen. Zeer gemakkelijk te verwerken.


Klasse heeft de hoogste schrobvastheid en klasse de minste. Een hoge schrobvastheid is ideaal wanneer het oppervlak regelmatig blootstaat aan sterke vervuiling. Makkelijk verwerkbaar (ook met een verfspuit) en zeer geschikt voor het witten van plafonds en wanden. Ook verkrijgbaar in alle lichte kleuren van bijvoorbeeld Flexa, Histor, Gamma en Karwei.


Voor het behandelen van winddroog beton, pleisterwerk, metselwerk, asbestcement, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, behang, etc. Het verbruik is circa 7mper liter. ALPHALUX SF RUBRIEK 4: Eerstehulpmaatregelen In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Houd de persoon warm en rustig. Verwijder verontreinigde kleding en schoenen.


Reinig de huid grondig met water en zeep of gebruik een goedgekeurde huidreiniger. Productgebruik :Watergedragen oplosmiddel vrije verf voor binnen gebruik. Versie :VeiligheidsaanbevelingenS2- Buiten bereik van kinderen bewaren.


Rated van de door Aloys uit sikkens alphalux prima produkt,.

Volgens opgave zou het rendement van Alphalux SF 6-7mper liter zijn. Uit een emmer van l heb ik voor mijn gevoel amper 50mgehaal is dat niet weinig? Het ging echter wel om nieuwe gepleisterde muren, die eerst met één laag voorstrijk zijn bewerkt (Flevopol).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts