vrijdag 26 oktober 2018

Budget gordijnen

Kwaliteitsraamdecoratie voor elk budget. We zijn dagen per week open! Bestel eenvoudig je gordijnen met onze online prijsconfigurator.


Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten raamdecoratie.


U kunt bij ons terecht voor onder andere houten jaloezieën, jaloezieën, rolgordijnen, plissé gordijnen , lamellen, duo rolgordijnen en vouwgordijnen. U kunt de gordijnen op maat of alleen de gordijnstof kopen. Naast gordijnen kunt u bij ons ook een dekbedovertrek kopen. Rolgordijnen zijn geen stofvangers zoals horizontale lamellen of dikke gordijnen dat kunnen zijn.


Maar het kan vanzelfsprekend gebeuren dat het gordijn na verloop van tijd wat vies is.

Gaat het om stof en niet om een vlek? Dan volstaat het afborstelen van het gordijn met een zachte borstel. Uiteraard moeten gordijnen – of welke raamdecoratie u ook kiest – mooi en stijlvol zijn. Goedkope plissé gordijnen op maat.


Daarnaast heeft de achterkant van de stof een pearlished-coating. Duo gordijnen Goed en betaalbaar duo gordijnen. Voor elk budget bieden we een oplossing! Kom langs in onze showroom in Alkmaar of bekijk online ons uitgebreide aanbod budget vouwgordijnen op maat om uw woning comfortabel in te richten. Uiteraard kunt u gratis kleurstalen aanvragen en altijd terecht met vragen of voor advies.


Geen maak- en verzendkosten! Kies een gordijnstof en wij maken uw gordijn. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt.


Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Gordijnen bestellen op maat bij 123gordijn. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum.


Ontdek ons ruime assortiment! Grote collectie gordijnen vind je hier!

Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Momenteel zeer populair en ze passen bij ieder interieur en zijn beschikbaar voor ieder budget en toepassing. Daarom geven wij je zes tips om je budget gordijnen een luxe look te geven. Een belangrijk kenmerk van de plissé gordijnen is de geplooide stof van 1 polyester. De budget -varianten zijn niet altijd even mooi.


De Ikea gordijnen voor het dakraam zijn echt een perfecte budget oplossing als je ook meer sfeer in je slaapkamer wilt creëeren. Voor nog geen euro heb je al een prachtige set linnen gordijnen en roedes. De dakramen in een schuine wand zijn normaal gesproken toch vaak strak en een beetje saai. Dat heeft op zich niets met gordijnen te maken, maar als we dan eenmaal bezig zijn, veranderen we meteen van alles.


Zaterdagmiddag kwamen we opeens thuis met een nieuw, groen kleed en hadden we bedacht dat we ook weleens nieuwe gordijnen wilden in de woonkamer. We gingen op zoek naar velours gordijnen , maar kwamen overal best prijzig uit. Dankzij jarenlange ervaring met gordijnen staan we inmiddels bekend als dé gordijnen specialist.


Daar is natuurlijk niets mis. De rolgordijnen worden op maat gemaakt en zijn voor een persoonlijk accent verkrijgbaar in verschillende kleuren. Tevens zijn de duo rolgordijnen eenvoudig te bedienen dankzij het optrekmechanisme met metalen ketting.


Budget raamdecoratie heeft een breed assortiment duo rolgordijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts