dinsdag 16 oktober 2018

Glas stickers eigen tekst

Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Ontwerp uw eigen unieke raam- of muurstickers naar eigen idee op de exacte maat en vorm die u nodig heeft. Gepersonaliseerde raamfolie, muurstickers, muurteksten en gewone stickers zijn makkelijk zelf te plakken na het lezen van de meegeleverde instructies, en het bekijken van onze online instructievideo’s. Textiel stickers en teksten in diverse thema’s, motieven en kleuren.


De textiel stickers en teksten zijn zelf online te ontwerpen, maken en makkelijk te plakken of aanbrengen.

Geef je glazen potten, bakjes en andere opbergspullen een label zodat je nooit meer hoeft te zoeken. De stickers zijn eenvoudig te plakken. Wij hebben diverse vormen en maten die je zelf online kunt opmaken. Ook kleine aantallen zijn geen probleem.


Heb je een aparte vorm in gedachten? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen elke vorm en elke maat voor je maken. Wij leveren stickers op vel, per stuk gesneden of in elke gewenste vorm (contour snijden). Vul in onderstaand formulier je gewenste afmetingen en aantal in, en maak een keuze uit kwaliteit, afwerking, levertijd van de stickers , indien gewenst kunnen wij de drukbestanden voor je opmaken.


Tekst - stickers , naamstickers en letter stickers hebben geen achtergrond.

Na het kleven van je naamstickers of tekst - stickers blijven enkel de letters achter. STAFFELKORTING bij stickers in dezelfde kleur, grootte en spiegelbeeld. Na het plakken van deze stickers de tape verwijderen en alleen uw eigen tekst sticker blijft achter. De kleur die u kiest is de kleur van de door u ingevoerde tekst , deze stickers hebben namelijk geen achtergrond.


Daarom zijn het allemaal losse letters die met applicatietape bij elkaar gehouden wordt zodat het plakken makkelijker is. Zo gaan je stickers lekker lang mee. Je begint met een eigen volledig nieuw ontwerp in onze ontwerpmodule of je past een design aan dat al door ons is bedacht. Tekst stickers eigen ontwerp beoordeeld door: Willem de Klein Ik ben zeer tevreden over de diensten die Stickerland levert.


Stickers kopen kan ik elke maat, afmeting en afwerking. Ik ben netjes op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling en had deze dan ook binnen dagen op de deurmat liggen. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Wil je glazen laten graveren met bijvoorbeeld een eigen tekst of je bedrijfslogo?


Maak een keuze en bestel direct online. Deursticker Eigen Tekst in een mooie Riviera Maison Style sierletter. Het maximale aantal tekens is 15. Spaties tellen ook mee) Een tekst naar keuze voor op je deur. Het lettertype bij dit product is “Shelley Allegro”.


Afmeting: Deze sticker is in drie hoogtes te verkrijgen.

De tekst zal rondom worden uitgesneden uit een volle kleur zelfklevend vinyl. Makkelijk en snel online raamfolie op maat kopen bestellen. Raamfolie op maat met een tekst. Je kunt bij ons altijd raamfolie op maat met een mooie tekst of afbeelding laten laten maken op basis van jouw voorkeuren en eisen.


Wij maken raamfolie met tekst voor particulieren, maar ook voor ondernemers staan wij graag klaar met maatwerk raambeplakking met tekst. Op onze webpagina ‘gepersonaliseerde stickers ’ kunt u in samenwerking met onze top designers een raam stickers drukken die volledig naar uw eigen smaak zijn! Wij vinden het ontzettend belangrijk als bedrijf dat onze klanten altijd de optie kunnen krijgen 1 een persoonlijk stickers te laten ontwerpen en tevreden zijn met hun eigen ontwerpen. VOID stickers Deze speciale beveiligingslabels beschermen u bijvoorbeeld tegen ongeoorloofde garantie of garantieclaims.


Als het label is verwijder blijft het opschrift VOID zichtbaar achter. Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts