maandag 8 oktober 2018

Tempur millennium hoofdkussen

Tempur kussen voor stuntprijzen! Geen verzendkosten vanaf €10 snelle levering. Alles weer zo goed als vroeger. Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie.


Mooi wonen en altijd verrassende acties. Bovendien biedt het hoofdkussen drukontlastende ondersteuning.

Het hoofdkussen kenmerkt zich door de gebogen ran welke zorgt voor de juiste steun en houding van uw nek. Door de combinatie van het visco-elastische materiaal (traagschuim) en de ergonomische vorm, voegt het kussen zich perfect naar de contouren van nek en schouder. Door deze ondersteuning kunnen uw nek- en schouderspieren optimaal ontspannen.


Het TEMPUR Millennium hoofdkussen heeft een geboden ran welke de contour van nek en schouder optimaal ondersteund. De schouder wordt ontlast en de nek wordt optimaal ondersteund. Naast de hoogte van het hoofdkussen zijn er ook verschillende breedtes mogelijk. Het TEMPUR materiaal, de kern van het hoofdkussen , mag niet worden gewassen of gestoomd.


Het kan tot op 60°C graden worden gewassen, wat alle stofmijt doodt, zodat u altijd kunt genieten van een fris en schoon kussen.

Deze hoofdkussens zijn speciaal ontworpen voor mensen met een favoriete slaaphouding en die de best mogelijke ondersteuning nodig hebben. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Hoofdkussens online bij LIDL. Bekijk ons gehele slaapkamer assortiment online.


Trustpilot Perfect voor mensen die op hun rug slapen. Verwijderbare hoes is wasbaar op 60°C. Tegenwoordig kent slechts een handvol topwetenschappers van TEMPUR de formule voor het maken van TEMPUR -materiaal. Het kussen is verkrijgbaar in verschillende hoogtes.


Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van uw schouders. Het voordeel van het Millennium hoofdkussen. Gemaakt van een mooie kwaliteit jersey, waardoor u optimaal gebruik maakt.


Leverbaar in diverse afmetingen. Afneembare en wasbare hoes (tot 60°C). De hoes van een TEMPUR hoofdkussen mag gewassen worden tot 60°C. Tevens zorgt het kussen voor een drukontlastende ondersteuning. Bij rugslapers zorgt deze uitsparing ervoor dat uw nekwervels perfect worden gedragen in de ondersteuningsrand door een correcte rechte ligging tevens wordt de zijkant van de nek ondersteunt zodat de nekwervels minder zijwaarts draaien.


Het Millennium Kussen heeft een gebogen rand die in het midden lager is en aan de zijkanten hoger.

De kern van de Comfort Original hoofdkussen bestaat uit duizenden TEMPUR micro - kussentjes wat zorgt voor meer ontspanning en ondersteuning. Wij verzamelden de beste hoofdkussens voor je, gebaseerd op reviews. In het midden is een uitsparing waar de nek in geborgen wordt. Dit geeft nog extra steun.


De ergonomische kussens beloven de beste ondersteuning in een uitgesproken slaaphouding. Deze rand zorgt voor de ondersteuning van de nek, zowel in de zijligging als op de rug. Het Original Kussen van TEMPUR is een steunkussen en wordt aanbevolen aan diegene die niet alleen een betere nachtrust willen, maar ook behoefte hebben aan een therapeuthisch betere slaaphouding.


Het design zorgt voor de juiste ondersteuning van uw hoof nek en schouders waardoor die op één lijn komen te liggen met uw ruggengraat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts