woensdag 31 oktober 2018

Ontwerp inloopkast

Bestel eenvoudig online of kom langs bij jouw dichtstbijzijnde IKEA winkel! Shop je Slaapkamer bij IKEA. Tegenwoordig denkt iedereen dat een inloopkast zelf maken een stuk goedkoper is dan een inloopkast ontwerpen en laten maken. Met onze configurator kunt u uw inloopkast helemaal zelf ontwerpen en bent u ook nog eens voordeliger uit dan wanneer u materialen aanschaft bij bouwmarkten.


Ontwerp voor jouw inloopkast een voldoende aantal schappenkasten en combineer open en gesloten kastelementen. Met laden en draaideuren kan je spullen verborgen opbergen.

Voor het optisch ontwerp kan je kiezen uit verschillende houten, effen en hoogglans decors. Combineer verschillende decors voor een ontspannen sfeer in de kamer. Inloopkast zelf online configureren en bestellen. Met onze online configurator kan je eenvoudig je eigen inloopkast configureren. Bekijk het bord Ontwerp: inloopkast van natalievloemans op Pinterest.


Online inloopkast ontwerpen doe je met deze handige tools Je wilt graag een inloopkast ontwerpen maar je hebt geen idee hoe je dit gaat doen. Wat zijn de standaard maten voor kasten, hoe hoog moet alles hangen, hoe diep moet het zijn, hoeveel kasten heb je nodig en hoeveel past er eigenlijk in de ruimte waar je de inloopkast gepland hebt. Tips voor het ontwerpen van je nieuwe inloopkast ! Het lijkt veel vrouwen wel wat, zo’n inloopkast in de slaapkamer.

Vroeger was zoiets eigenlijk ondenkbaar en voorbehouden aan de sterren, maar tegenwoordig is deze droom wel binnen handbereik. Al moet je daar natuurlijk wel wat inspiratie voor opdoen en wat voorwerk verrichten. Welkom op eigenontwerpkast. Bent u op zoek naar dé kast op maat die voldoet aan al uw eisen?


Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken kasten precies op. Bekijk onze site en laat u inspireren door de tientallen projecten met inloopkasten voor.


Een inloopkast of walk-in closet op maat ontwerpen en maken - het is ons vak! Naast planners die je helpen met het opstellen en het op maat maken van je meubels, hebben we ook planners voor het inrichten van bepaalde ruimtes in je huis. Zo helpen we je met het inrichten van je huis, kantoor, badkamer en slaapkamer.


Bestel je ontwerp direct online of neem je persoonlijke code mee naar een IKEA winkel bij jou in de buurt. Het is een hele fijne ruime slaapkamer, met aan één kant grote ramen naar de straatkant, terwijl je aan de andere kant ook uitzicht hebt op het binnenterras. Naast een ruim slaapgedeelte waar het bed staat, is er ook een inloopkast ingericht en vind je er ook de badkamer en suite. De kasten hebben een volledig eigentijds karakter.


Voor het ontwerp is gekozen voor een mooie mix van stijlen en trends waarin een vleugje Italiaans design is verwerkt. Dit geeft de inloopkast een unieke uitstraling waarin aspecten als vakmanschap en klasse duidelijk naar voren komen. De kwaliteit van onze inloopkasten zijn uitmuntend te noemen.


De IKEA PAX kasten zijn super populair voor het inrichten van een inloopkast , maar het Zweedse woonwarenhuis biedt nog véél meer andere kastsystemen.

Handige systemen waarmee je zelf jouw eigen IKEA inloopkast kunt ontwerpen en samenstellen. Hieronder laten we zien met welke IKEA systemen je jouw droominloopkast kunt ontwerpen. We maken de inloopkasten volledig op maat, zodat de inloopkast ook in uw beschikbare ruimte gerealiseerd kan worden. Creeër samen met ons uw ideale inloopkast.


De specialisten van Radilux in Drachten staan voor u klaar om een prachtig ontwerp te maken en u van advies te voorzien. Betaalbare inloopkasten op maat door heel Nederland en België - Kastenstudio Maatmeubel Alexandrium Woonmall (begane grond) maakt uw inloopkast geheel op maat. Met de kastendesigner eenvoudig zelf een kast die helemaal bij jouw interieur past!


Kasten op maat Keuze uit veel verschillende kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts