dinsdag 9 oktober 2018

Freesletters webshop

Staat uw lettertype er niet tussen en komt hij wel overeen met een van onze voorbeelden dan zullen de kosten altijd gelijk zijn aan de prijzen die online worden weergegeven. Online prijzen freesletters. In onze webshop kunt u de prijs berekenen aan de hand van een totale afmeting van uw gewenste tekst, wij hebben hiervoor een aantal standaard bloklettertypes.


Wijkt uw lettertype af dan kunt u de online berekening als basis nemen. Wij maken freesletters in vrijwel alle materialen, afmetingen en kleuren.

Veruit de meest klanten kiezen voor luxe freesletters van RVS (Innox). Wij vervaardigen vrijstaande letters en cijfers middels de waterstraal snijtechniek. Door gebruik te maken van RVS 3en 3weet u zeker dat uw freesletters lange tijd mooi blijven. Opvallende gevelletters zijn verkrijgbaar in strak opgedikt aluminium, dibon geborsteld RVS of massief gekleurd kunststof. Wij bieden Aluminium freesletters composiet en RVS look.


Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid uw eigen naambord te maken en te bestellen. Je bedrijfslogo in freesletters op de gevel geeft je bedrijf een aantrekkelijke en verzorgde uitstraling. Het logo wordt uit mm acrylaat gesneden en geplaatst op afstandhouders op de gevel.

Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Webshop bestellingen die voor 11:uur bij ons binnen komen en een bedrag hebben boven de € 25- ex. De kleinere bestellingen onder de € 25- ex. Wij leveren freesletters in de volgende matrialen: Acryl, geschuimd PVC en RVS. Deze letters zijn zowel voor binnen als buiten te gebruiken.


Wilt u de letters met verlichting dan kunt u kiezen uit Doosletters of een LED verlichting aan de achterzijde van de letters. Bent u op zoek naar op maat gemaakte freesletters in uw eigen huisstijlkleur en lettertype? Bestel ze online via de webshop van Dokkumer Vlaggen Centrale. Voor een exclusieve uitstraling van uw winkelpan kantoor of bedrijf! Alle freesletters worden in eigen huis gemaakt met een CNC gestuurde freesmachine.


Uw keuze voor materiaal wordt mede bepaald door het gebruik: wordt de reclame binnen of buitenreclame geplaatst? Kosten Wisselt u vrijblijvend eens van gedachte met ons en laat u informeren over de verschillende mogelijkheden. Aanmelden Meld uw webwinkel nu gratis aan! Freesletters of een gefreesd logo kunnen ook verlicht worden.


In onze eigen productie of samen met onze partners maken we alle soorten belettering en signing die je je maar kunt wensen. Sier bijvoorbeeld een wand met de bedrijfsnaam of -logo.

Acrylaat freesletters zijn populair als indoor signing. Acrylox, RVS , Dibond of PVC frezen wij allemaal voor u. Montage van freesletters is mogelijk d. Met Acrylox bieden wij u topkwaliteit. Voor exclusievere freesletters zijn er letters uit o. RVS, (geanodiseerd) aluminium of het prijsgunstige dibond. Bijna alle RAL-kleuren, incl.


De freesletters kunnen door ons rechtstreeks of op afstandhouders tegen de wand worden gemonteerd. De Reclamewinkel besteedt veel aandacht aan de uitstraling, structuur en navigatie van uw webwinkel. Doordat de freesletters 3D zijn en per letter bevestigd worden, geven de freesletters een modern en chique uiterlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts