vrijdag 12 oktober 2018

Screenprotector gehard glas

Screenprotector gehard glas

Kies uit diverse screenprotectors van gehard glas , kunststof folie en meer. Zoek naar gehard glas op de nieuwe KensaQ. Specialistisch advies nodig? Get glass screenprotector.


Installatie van een gehard glas. Het aanbrengen van een glazen screen protector is ook een stuk makkelijker dan bij een display folie. In elke verpakking zit namelijk een alcoholgaasje, schoonmaakdoekje en een stof absorberende sticker.


Als het display eerst grondig wordt schoongemaakt kan de glazen screen protector gemakkelijk worden aangebracht. Doordat de screenprotector van glas is gemaakt is deze wel dikker dan een plastic screenprotector. Een Tempered Glass Screenprotector is gemaakt van gehard glas. Gehard glas is fysiek en thermisch sterker dan gewoon glas. Wanneer normaal glas breekt versplinterd dit in kleine scherpe.


De screenprotector is gemaakt van gehard glas en zorgt dus voor nog meer bescherming. Het voorkomt val- en stootschade, waardoor er geen krassen op het originele scherm komen. Daarnaast is de kans op barsten in het scherm ook een stuk kleiner.


Dit komt onder andere doordat de glazen screenprotector de klap van een val opvangt. Een krachtige beschermlaag voor uw display? Dan bent u hier aan het juiste adres! Bent u op zoek naar een tempered glass screenprotector ? Glazen Screenprotector Shop heeft verschillende screenprotectors op voorraad. Naast screenprotectors van gehard glas hebben wij ook Nanofixit vloeibare screenprotectors.


Voordelen screenprotector glas. Een screenprotector van glas wordt ook wel een tempered glass screenprotector genoemd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om telkens een nieuwe te kopen. Naast een screenprotector van folie is het ook mogelijk te kiezen voor een glazen variant.


Een glazen screenprotector. Zoals de naam het al zegt is deze variant screenprotector gemaakt van glas. Wanneer u uw toestel laat vallen zal altijd eerst het glas van de screenprotector breken voordat uw beeldscherm kans op beschadiging heeft. Dan heb je gelijk een ander groot voordeel, want een tempered glass screenprotector belemmert niet het functioneren van je touchscreen. Verder zijn ze verkrijgbaar in twee verschillende soorten materialen.


Screenprotector gehard glas

Zo kies je bijvoorbeeld voor een kunststof of glazen screenprotector. Gebruik uw toestel zonder zorgen met een screenprotector van GSMpunt. Zeer krasbestendige screenprotector van gehard glas voor de Garmin Edge 530.


De protector voorkomt kleine krasjes en grote krassen en andere beschadigingen op het LCD touchscreen scherm van de Garmin Edge 530. Het geharde glas biedt meer bescherming tegen krassen en butsen dan plastic. Deze screenprotector is op maat gemaakt voor je Samsung Galaxy Aen heeft dus de juiste uitsparingen voor bijvoorbeeld de selfiecamera. Houd het scherm van je Samsung Galaxy A20e vrij van krassen met de Azuri Rinox Screenprotector Gehard Glas. Plak de screenprotector op je Samsung Galaxy A20e om je touchscreen zo lang mogelijk als nieuw te houden.


Screenprotector gehard glas

Daarnaast zorgt deze screenprotector ook voor een langere levensduur van je scherm door UV straling van licht op te vangen. Een schermreparatie is prijzig en kan in veel gevallen voorkomen worden met een goede screenprotector. Dit dunne glasplaatje is haast onzichtbaar, eenvoudig te plaatsen en oersterk. Die van normale gehard glas En “edge to edge” screenprotectors van gehard glas.


Het verschil zit hem in het materiaal, de vormgeving, en de mate van bescherming. Als eerst heb ik hier de plastic screenprotector. Deze protectors zijn voor veel verschillende telefoons te krijgen en zijn het best te vergelijken met een soort sticker.


Onze glazen screenprotectors zijn gemaakt van 9H gehard glas , de hoogst mogelijke kwaliteit. Het voordeel van een gehard glas screenprotector is dat die heel eenvoudig en onzichtbaar aan te brengen is. Wip uw glazen screenprotector aan een hoekje voorzichtig een beetje omhoog (bijvoorbeeld met uw nagel of iets anders scherps).


Raak de onderkant van de glazen screenprotector niet aan! Maak de screenprotector aan de boven of onderkant van het apparaat volledig los. Pas hierbij op dat u de screenprotector niet te veel buigt want dan breekt het glas !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts