woensdag 17 oktober 2018

Beige vouwgordijnen

Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod. De nieuwste vouwgordijnen.


Beige vouwgordijnen

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Zoals altijd de voordeligste online én offline!


Wie van een klassieke en stijlvolle uitstraling houdt, komt al snel bij de vouwgordijnen uit. Dit vouwgordijn ziet er prachtig uit en heeft daarnaast ook de gemakkelijke bediening van een rolgordijn. Door de lichte bediening en de goede kwaliteit van de stof heeft het vouwgordijn een erg lange levensduur. Het vouwgordijn combineert de warmte en uitstraling van traditionele gordijnen met strakke lijnen en bedieningsgemak. De baleinen aan de achterkant zorgen voor een verdeling van de segmenten.


Beige vouwgordijnen

Deze benadrukken de breedte van het raam. Bepaal zelf of u het raam geheel of gedeeltelijk afsluit. Als een optionele kenmerk kunnen deze beige vouwgordijnen online worden besteld op onze website met een verduister lijning, een speciale stof met superieur zonblokkering wat wordt aangebracht aan de achterkant van het gordijn wat de functionele opties van het gordijn verbetert omdat ze in staat zijn om het zonlicht te blokkeren wanneer gesloten. De kleur beige is een neutrale tint.


Beige vouwgordijnen worden vaak toegepast in de iets meer klassiekere interieurs. Het ligt wat tussen bruin en de zandkleuren in. De beige vouwgordijnen zijn er in alle soorten stof verkrijgbaar. Bent u op zoek naar transparante stoffen of dichte stoffen? BlindDesign heeft een heel breed aanbod in beige stoffen.


Vouwgordijnen geven je interier een warme en intieme uitstraling. Door de baleinen aan de achterkant van het vouwgordijn hangt de stof altijd onder spanning en strak. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99.


Bekijk de populairste artikelen. Al verkrijgbaar vanaf €50. Of bezoek één van onze winkels. De Martine Beige op maat gemaakte vouwgordijnen kunt u eenvoudig uw interieur beschermen tegen UV-stralen en ze bij uw thuis laten bezorgen in de juiste maten om. De vouwgordijnen die wij hier hebben opgehangen zijn gemaakt van de stof Bretagne beige.


Beige vouwgordijnen

Dit is een luchtige stof die best veel licht doorlaat. Bij ons valt deze stof onder de categorie Semi transparante vouwgordijnen. Het assortiment van 123gordijn biedt een diverse keuze aan beige vouwgordijnen welke aan je wens kunnen voldoen. In slechts stappen op een eenvoudige en snelle manier de juiste gordijnen kiezen en bestellen. Alle Decosol vouwgordijnen voldoen aan de laatste norm wat betreft kindveiligheid.


Onze maatwerk verduisterende vouwgordijnen worden aangeboden in meerdere kleuren en patronen. De verduisterende vouwgordijnen worden gekenmerkt door hun elegante en stijlvolle uiterlijk, die een prachtige uitstraling aan uw ramen geeft. Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar vouwgordijnen. Wil je liever zelf een vouwgordijn samenstellen?


Beige vouwgordijnen

Stel hem samen met de configurator van KARWEI.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts