maandag 8 oktober 2018

Led vaas

Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Wat dacht u van deze leuke vaas voor drank of bloemen? Gebruik de speaker om uw bloemen in te zetten of om drank in koud te houden!


Led vaas

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Vind de beste selectie led vaas fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit led vaas voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Voor iedereen een voordeel.


Een musthave voor ieder interieur deze toffe vaas. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Handig voor zowel binnen als buiten, naast dat het een vaas is geeft ook sfeerlicht!


Led vaas

De vaas heeft een ingebouwde led verlichting van Watt beschikt over een aan en uit schakelaar en is oplaadbaar. De led lamp zit er al voor je in dus het enige wat jij nog kan doen is de vaas een tof plekje. Tevens kun je het ook onder statafels plaatsen, of onder meubilair op een feest. Van Beginner tot de Serieuze Visser. Ontdek ons unieke assortiment vazen.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Unieke led vaas welke u kunt vullen met water zodat u uw drank kunt koelen. Er kunnen tot flessen in.


Led vaas

Deze witte Vaas met een afmeting van c. Koop onze Led Vaas met de beste prijs-kwaliteitsverhouding op AliExpress. En mis deze beperkte aanbiedingen op Led Vaas niet! In winkelwagen Item 1-van in totaal item(s) Alles verwijderen Oké.


Dit is dan weer een leuke gadget voor in huis. U kunt er ook statafels met witte rokken van binnenuit verlichten. De gegeven maten zijn in centimeters.


L=Lengte, B=Breedte, D=Diameter en H=Hoogte. De maten zijn altijd de grootste buitenmaten. LED Vaas multicolor cm. Zet ze achter de bar onder fles, of licht er een vitrine mee uit. Talloze toepassingen zijn mogelijk.


Vazen en potten: voordelig en in allerlei stijlen. Bij Kwantum vind je vazen en potten in allerlei groottes, stijlen en kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar onze keramieken vazen , die passen bij een landelijke of sfeervolle inrichting.


Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een mooie glazen pot of vaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts