maandag 29 oktober 2018

Klassenuitje idee

Een klassenuitje organiseren is niet zomaar iets. Wij helpen jou als docent bij het realiseren van toffe klassenuitjes en inspirerende activiteiten! Ideeën voor klassenuitjes ! Een idee voor een klassenuitje nodig? Je wil natuurlijk iets dat “cool” is en van deze tijd.


Iets dat aansluit bij de interesses van leerlingen en natuurlijk bij het budget.

Zwemmen, schaatsen en bowlen zijn al voorgesteld maar we willen eigenlijk iets anders. Nu willen we weer iets gaan doen maar weten niet wat. Als je de gegevens weet die hiernaast bij tips staan vind je op deze site in jouw stad het leukste klassenuitje. Bij ieder uitje staat een knop offerte aanvragen.


Vul eenvoudig je gegevens in en vermeld even dat het gaat om een klassenuitje. Klassenuitjes en mentoruitjes voor middelbare school. Bij een klassenuitje voor leerlingen van het middelbaar onderwijs zijn er meerdere programma’s leuk ter invulling.


Vaak gaat het om een uitje met de mentorklas of een sportdag aan de start van het nieuwe schooljaar.

U bent als mentor, begeleidend docent, trainer of coach met uw jeugd bij ons aan het juiste adres om een goedkoop en leuk schoolreisje, studentenuitje of teamuitje te regelen. Aan het einde van de 3e gingen we naar de Efteling. Verder heb ik nooit veel klassenuitjes geha maar we zijn wel een keer uit eten gegaan. Op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje?


Ik ben een beetje aan het kijken voor een klassenuitje voor onze klas, aangezien we na dit jaar uit elkaar zullen gaan. Voor de zomervakantie wil ik graag nog iets leuks doen met mijn mentor-klas. We zijn een propedeuseklas Informatica.


Ik heb alleen geen enkel idee wat. Paintballen valt dus al af. Ook midgetgolfen en bowlen behoren dus niet tot de. Het twee uur durende klassenuitje kan elke dag van de week plaatsvinden. Samen met de juffen en meesters stellen we een programma op, dat voor ieder wat wils biedt!


Het mag niet al te suf zijn. Hoi allen, We gaan weer richting het einde van het jaar, dus de mentoren gaan iets leuks doen met hun klasje. D we hebben opgezocht wat een goede plek was voor de picknick en zetten dat in een p. Hebben wij wel is gedaan als klassenuitje.


Schoolreisje, meer dan 7ideeën voor een leuke of interessante schoolreis.

Deze dagjes uit zijn geschikt voor een schoolreisje. Een gezellig uitje speciaal voor jullie georganiseerd. Daarvoor had de groep net zo lang en hard door haar verhaal geschreeuwd tot ze haar presentatie staakte en nog net niet huilend met haar armen over elkaar op een stoel had plaatsgenomen. Bij haar verhaal over de Tweede Wereldoorlog bleek al snel dat het gros geen idee had dat deze oorlog überhaupt had plaatsgevonden.


Vandaag (Dinsdag april) gaan we weer verder met ons idee om een uitje te doen bij het strand daar kun je namelijk veel dingen doen zoals: zonnen, eten, zwemmen en veel lol maken. Per persoon hebben we euro te besteden dit wil dus zeggen dat we met zijn alle 29x= 1euro hebben. Hier heb ik een aantal dingen waaruit je kan kiezen als klassenuitje als je een ander idee hebt klik je op iets anders en vul je jouw idee in. Ons groepje heeft geen idee wat we kunnen doen voor een uitje. DE BUITENJAN Veldhoven Brabants gezelligste groepsaccommodatie!


Groepsaccommodatie De Buitenjan biedt enorm veel mogelijkheden voor ieder gezelschap. Strand is ook een heel leuk idee , maar kwam zelf een beetje met het probleem, dat wanneer het slecht weer is, je een alternatief plan moet hebben. Zat zelf te denken aan een soort picknick op strand met daarna een wandeltocht (je hebt geloof ik van de zomer beelden aan zee ofzo), maar als het giet van de regen.


Uitjes in Nederland en België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts