woensdag 24 oktober 2018

Etched glass folie

Etched glass folie

Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. De grootste keuze auto raamfolie. Bestel nú eenvoudig op beslist.


RAAMFOLIE ( etched glass folie ) Raamfolie, ook wel etched-glass folie genoem wordt vaak gebruikt om de inkijk bij een raam tegen te gaan. Het is een ideaal product voor privacy doeleinden. Etched-glass folie wordt ook wel glas -etsfolie genoemd. Dit wordt onder andere toegepast in wachtkamers, spreekkamers, kantoren en deuren.


Niet alleen omdat het fraai is, maar ook vanuit privacyoverwegingen. Sorteer op Aantal per pagina. Diese gegossene Hochleistungs-PVC- Folie eignet sich besonders für die Glasdekoration. Der reduzierte Oberflächenglanz und strukturierte Oberfläche der Folie vermeidet Spiegelungen.


Deze is uitermate duurzaam en bezit een hoge dimensionele stabiliteit. De folie heeft plezierige snij-en peleigenschappen. Helaas is er geen enkel raamkozijn recht of haaks. D-Line etched glass folies zijn polymeer gecalandreerde etched glass folies , geschikt voor binnen- en buitentoepassingen tot jaar.


Met deze folie bekomt men, afhankelijk van de gekozen variant, een zilverkleurig of goudkleurig zandstraaleffect. De beste resultaten bekomt men door deze glass etch folies nat aan te brengen. Signfilm verkoopt Glass Etched Folies , (zandstraal- folie ) en alle soorten windowfilm en windowfilms de mooiste en grootste collectie designfilms en decoratieve films. Losse vellen glass etch raamfolie, glasfolie met matglas effect. Om uw ramen (vlak glas ) te voorzien van een matte look.


Etched glass folie

Wij verkopen deze als losse vellen op diverse maten. Eenvoudig zelf te monteren. Etched glass folie is een veel gebruikt materiaal voor privacyfolie. Glazen wanden in kantoorruimtes kunnen zo worden voorzien van de folie , zodat de mensen in het kantoor meer privacy hebben.


Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Tevens kunnen deze folies worden gebruikt in ruimtes waar privacy gewenst is, zoals huizen, kantoren, spreekkamers en praktijkruimtes.


Etched glass folie

Wees de eerste om “ ETCHED GLASS 202” te beoordelen Reactie annuleren. Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen. Met de folie creeer je het uiterlijk van geetst glas op alle vlakke glazen ondergronden.


Dit word vaak toegepast in wachtkamers, spreekkamers, kantoren en deuren. Het ziet er mooi uit maar voornamelijk word het gedaan uit privacyoverwegingen. Kan zowel binnen als buiten gekleefd worden.


Etched glass folie

Grote ramen zijn erg mooi, maar ze zorgen ook dat alles letterlijk en figuurlijk erg transparant is. Een uitstekende oplossing om toch de ramen te kunnen behouden is etched glass. Met deze geweldige folie is het erg gemakkelijk om privacy te creëren en toch voldoende licht in huis te krijgen. Het kader begint 2cm van de rand en is zelf 1cm breed.


Je kunt de gewenste maat vermelden in het opmerkingenvel nadat je de staffel hebt gekozen waar je gewenste maat in valt. Zandstraalfolie is een matte, grijze raamfolie en wordt toegepast bij bedrijfsruimtes waar de lichtinval optimaal moet blijven. De zogenaamde zandstraalfolie wordt binnen bedrijven veelal toegepast in geplotte vorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts