vrijdag 19 oktober 2018

Babykamer fotobehang

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Levering in Nederlan België, en Duitsland. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Vrolijk fotobehang voor op de babykamer.

Fotobehang tegen de laagste prijzen. Eén van de meest populaire ruimtes voor fotobehang is toch wel de babykamer. Een print op de muur van de babykamer geeft een vrolijk, blij en leuk gevoel. Bij fotobehang voor de babykamer kunt u denken aan een behang met vrolijke diertjes zoals uiltjes, een dierentuin, speeltuin of leuke poppetjes.


Schattig fotobehang voor de baby en peuter kamer. Of kies voor de herkenbare Disney thema`s zoals Pooh beer of Sneeuwitje. Of mogelijk heb je zelf een mooie afbeelding gezien waar je graag een behang voor de babykamer of kinderkamer van wilt laten maken.


Of wil je een foto van jullie gezin opplakken.

Ook dat is allemaal mogelijk. Ga samen met de dieren in het bos op safari, droom weg met de prinsessen die op hun prins wachten of maak je eigen verhaal met de sprookjesfiguren. Met kinderbehang geef je een kinder- of babykamer een passend uiterlijk.


Of je nu een leuke speelkamer of een rustige slaapkamer van kinderkamers wilt maken, met fotobehang kan het allemaal. De babykamer wordt pas écht gezellig met een leuk vrolijk fotobehang op de muur. Een simpele manier om de babykamer van jouw ondeugd op te leuken is met een foto van een gezellige beer als fotobehang. We kunnen zeer veel verschillende fotobehang beer ontwerpen maken, persoonlijk op maat voor de babykamer. Bij muurstickerszo hebben we een prachtige collectie fotobehang voor elke kinderkamer of babykamer.


Gebaseerd op Disneyfiguren of andere bekende personages van film en tv. Met fotobehang tover je elke slaapkamer om tot iets heel speciaals! Javascript is uitgeschakeld. Bij ESTAhome vind je het liefste en hipste behang voor je kleintje. Met het behang uit de ESTA kindercollecties geef je de babykamer precies die warme, persoonlijke en gezellige sfeer waar je naar je op zoek bent.


Vrolijke prints, zachte pasteltinten of schattig fotobehang. Je vindt het hier allemaal. Maak je meidenkamer compleet met paarden- fotobehang of plaats een tropisch aquarium als fotomuur in de slaapkamer.


Een behang met dierenprint van zebra- of olifantenhuid kan natuurlijk ook.

Mocht je hier niet de gewenste afbeelding kunnen vinden, stuur ons dan een berichtje of maak gebruik van de mogelijkheid om je eigen fotobehang te ontwerpen. Het leukste behang voor de babykamer. Creëer zelf de babykamer die bij jouw kindje past met diverse combinaties! Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal!


Bestel Babykamer online bij Leen Bakker. Mooi wonen en altijd verrassende acties. Wilt u de kinderkamer of babykamer voorzien van een leuk, lief of stoer fotobehang ? Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.


Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Een grote collectie behang en fotobehang vind je bij wall-art. In een interieur wordt voor een groot deel de sfeer bepaalt door het behang.


Eijffinger fotobehang Rice English Country. Bij IKenIK vindt u een uitgebreide collectie behang voor de babykamer en behang voor de kinderkamer met merken. Het maakt niet uit of het een op maat aangepast fotobehang voor een bepaalde ruimte is of een 3D- fotobehang dat je hersenen en ogen zal bedriegen en je perceptie van de ruimte volledig zal doen veranderen.


Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts