maandag 8 oktober 2018

Raamfolie zonwerend

Goede service en vakkundige monteur. Vraag vrijblijvend een offerte aan! Een Offerte aan via het Formulier. Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten. Betaal slechts € verzendkosten.


Raamfolie zonwerend

Bespaar tot wel via kiesproduct. Op zoek naar zonwerend glasfolie om warmte, hinderlijke schittering, uv-stralen of verkleuring van jouw woonaccessoires tegen te gaan? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres!


Ga eenvoudig en voordelig zelf aan de slag met zonwerend folie. Dit zonwerend raamfolie plak je zelf op je ramen. Onze zonwerende raamfolie is leverbaar in verschillende soorten: neutrale en spiegelende zonwerende folie.


Raamfolie zonwerend

Zonwerende raamfolie in verschillende soorten. De neutrale raamfolie is verkrijgbaar in een licht, middel en donker getinte variant. Hetzelfde geldt voor onze spiegelende zonwerende folie.


Zelf monteren zonwerende raamfolie. Beperk eenvoudig de zon licht inval en lichtstralen. Het zelf monteren van een zonwerende raamfolie is zeer eenvoudig te doen. Alle zonwerende raamfolies worden geleverd met een duidelijke installatie instructie.


De zonwerende raamfolie van Solar Gard Saint Gobain heeft het Carbon Negativ certificaat. Dit betekent over de hele levensloop berekend is dat de raamfolie meer COverbruikt dan uitstoot. Goedkoop zonwerend raamfolie De meest energie zuinige manier om je huis koel te houden is zonwerende raamfolie. Onbehandeld glas laat licht en warmte ongehinderd door.


Hierdoor kan het binnen erg warm worden, uw spullen zullen verkleuren, en kunt u veel last van het licht hebben. Natuurlijk kunt u in menig bouwmarkt plakplastic voor uw raam vinden. Je voorkomt de meeste inkijk als je raamfolie tussen de en meter opplakt, want dat is voor de meeste mensen de kijkhoogte.


Raamfolie zonwerend

Die houdt een groot deel van de hitte van zonnestralen tegen. Daarnaast kan het inbraakwerend werken door de simpele reden dat mensen van buitenaf niet goed kunnen zien wat jij in je auto hebt liggen. Het zonwerende autofolie zorgt voor minder felle zonnestralen door je ruiten en houdt bovendien een percentage uv stralen tegen. U hoeft dus geen hele meters af te nemen.


In groot en klein formaat. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Mooi wonen en altijd verrassende acties. Kies uit producten vanaf € 299. Het folie dat deels de zon.


Raamfolie zonwerend

Het aanbrengen van zonwerende raamfolie leidt tot een beter binnenklimaat en betere prestaties van uw medewerkers. Bovendien kunt u op energie besparen, want het klimaatcontrolesysteem of airconditioning hoeft minder hard te werken. Met deze lichtgetinte zonwerende raamfolie behoudt u de huidige uitstraling van uw pand! In tegenstelling tot bijv.


U houdt echter wel warmte en UV straling buiten de deur. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven. De statische raamfolie van d-c-fix plakt aan je raam zonder lijm, hierdoor kan de folie eindeloos.


Zo vind je bij Kwantum raamdecoratie in verschillende motiefjes en kleuren. Van bloemetjesmotiefjes tot blokjesmotiefjes. Shop dan online of kom naar één van de Kwantum woonwinkels.


Heb jij je keuze al gemaakt? Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper. Knip eenvoudigweg je raamfolie zelf om het naadloos aan te laten sluiten tussen de kozijnen.


Raamfolie (glasfolie) op maat, naar eigen ontwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts