dinsdag 16 oktober 2018

Industrieel kapstok

Bestel voordelig een industriele kapstok bij Acaza - Uitstekend boordeeld met een 9. Heeft u een vraag over een van onze producten? Al de leukste muurdecoratie! Kapstokken voor elke ruimte.


Trendy kapstokken voor een betaalbare prijs.

Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Exclusieve en betaalbare design meubels. Bekijk de grote collectie meubels en koop direct je nieuwe meubels met snelle bezorging.


De kapstok heeft een industriele uitstraling, een stoere ruige lamp bovenaan en is gemaakt van metaal. De meeste kapstokken zijn gemaakt uit hout, kunststof, metaal of aluminium, maar voor een kapstok in een industrieel interieur kies je best voor metaal of aluminium. Welke industriële kapstok je ook kiest, je hebt je ruimte weer terug.


En je hoeft ‘s morgens niet meer te zoeken naar je jas, schoenen en autosleutels! Staande kapstok of toch een wandkapstok?

Voor welke kapstok kies jij? Ga je voor een staande of een wandkapstok? Of jouw hal nou groot of klein is, we hebben voor elke ruimte een passende kapstok.


Ruimte om je schoenen op te bergen is natuurlijk ook nodig. Dit kun je het beste doen met een leuk schoenenrek onder jouw kapstok ! Nu dus nog een industriële kapstok mét genoeg opbergruimte. Ik had wel een idee, maar er was één probleeNick moest de kapstok zelf maken. Gelukkig stemde hij in, maar geduld stond bovenaan.


Bij Gamma kochten we steigerbuizen en haken, helaas is de levering van de haken erg slecht en wachten we nog op haken. Stoer en strak, dat is deze kapstok wel van het gave nederlandse merk by boo. De kapstok moet een mooie toevoeging zijn aan je hal, dat is immers de plek waar mensen binnenkomen.


De kapstokken van Pronto Wonen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen. Uiteenlopend van natuurlijk hout tot industrieel RVS. Gaaf in een industrieel of modern interieur. Een kapstok voor grote ruimtes.


Een absolute topper in het assortiment van fonQ is de staande houten kapstok.

Mooi wonen en altijd verrassende acties. Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. De industriele kapstok past dankzij zijn ontwerp perfect binnen een industriële, stoere of moderne inrichting.


Stoere industriële kapstok gemaakt van originele zwarte gasbuis( gelakt) met robuuste stalen fittingen. De industriële kapstok Hip is een aanwinst voor je interieur. De stang met de haken is v. De kapstok bestaat uit zwarte steigerbuizen en biedt voldoende ruimte voor lange jassen en kinderjassen. Daarnaast heeft de kapstok drie steigerhouten legplanken, die kunnen worden voorzien van een WAX. Ideaal om schoenen of accessoires op te plaatsen.


Deze kapstok is uitgevoerd in grijs gepoedercoat staal. In totaal is dit model voorzien van haakjes. Aangezien de haakjes schuin boven elkaar zijn bevestig kunnen jassen gemakkelijker en wat meer verspreid worden opgehangen. Industriële kapstok in je interieur. Een industriële kapstok kan ook in jouw interieur prima ingepast worden.


Maar het is ook de meest sprekende ruimte van je huis omdat iedereen er meerdere keren per dag komt. Met een industriële kapstok zet je gelijk de toon. De veelzijdigheid zal zeker ook de populariteit verklaren.


En als u ook kiest voor industrieel , begin dan direct in de entree met een kapstok. Een goed begin is immers het halve werk. Oog voor detail maakt een interieur echt af.


Hij is in zijn geheel gemaakt van gepoedercoat staal en heeft een grijze afwerking gekregen. Deze variant bestaat uit haakjes die verdeeld zijn over twee rijen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts