dinsdag 9 oktober 2018

Sikkens bl satura

Sikkens bl satura

Wapexcoating voor de laagste prijs! Voor 23:bestel morgen in huis. De beste primers, de laagste prijs! Vandaag bestel morgen in huis. Al vanaf €4- gratis thuisbezorgd.


Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! White Wash, Grey Wash en Black Wash Snel thuis bezorgd! Rubbol BL Satura (TDS) TDS. RUBBOL BL ISOPRIMER te voorzien.


Voorbereiding van de Ondergrond Houtsoorten in de duurzaamheidsklasse III, IV en V verduurzamen met een geschikt impregneermiddel. Voorbeelden van wat je kunt schilderen met deze lak zijn deuren, kozijnen, gevelplaten en ander houtwerk. De lak is uiteraard erg kras- en slijtvast en droogt lekker snel. Na droging is de lak dus keihar waardoor ie tegen een stootje kan!


Voor 15:0 dezelfde werkdag verzonden. Daarnaast heeft BL Satura een lange open tijd waardoor u een gladde en streep loze afwerking van houten, kunststoffen of betonnen ondergrond krijgt. Het is een populair product bij vakschilders en doe-het-zelvers.


Je kunt daar zowel binnen als buiten gebruik van maken, waardoor je er meerdere kanten mee op kunt. Origineel gaat het om een binnenlak, met een mooie zijdeglans op basis van een maximale duurzaamheid. Dit houdt in dat de verf minder oplosmiddelen bevat dan de gemiddelde in deze verfsoort!


Sikkens bl satura

De verf heeft een krasvaste en een zeer goede dekkende zijdeglans. Hierdoor ziet het eindresultaat er perfect uit! De sikkens rubbol bl satura heeft een zijdeglans. Het praktisch rendement is afhankelijk van de applicatiemethode, de kwaliteit van de ondergrond en de vorm van het object.


Vind multiplex platen als je nu zoekt. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.


Sikkens bl satura

Anderen helpen ons de werking. Het is de ideale verf voor trappen en houten vloeren. Het product kenmerkt zich door de perfecte vloeiing door een unieke combinatie van PU bindmiddelen.


Dit zorgt voor een glad en streeploos eindresultaat. Kras- en slijtvaste zijdeglanslak voor binnen en buiten. U kunt de lak gebruiken: Als een gemakkelijk verwerkbare lak. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook!


De binnensoorten zijn er voor verschillende toepassingen. Alle producten uit de lijn 'Rezisto' zijn huidvetbestendig, dus daarmee voorkom je aanraakvlekken op kozijnen deuren en leuningen. Sikkens verf is er voor binnen en buiten.


De Satura -producten zijn extra kras- en slijtvast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts