woensdag 31 mei 2017

Velux onderhoudspakket

Unieke eenvoudige installatie met schroeven. Bestel direct de perfecte maat! Te installeren binnen minuten. Gun uw dakraam een lang leven. Hiermee kunt u uw dakraam in topconditie houden.


De onderhoudskit bestaat uit:-Ca.

Ook direct af te halen in Arnhem. Voor de beste prijs in onze shop! Indien u het onderhoudspakket wilt bestellen kunt u dit bij een bestelling van een dakraam als extra product toevoegen. Een onderhoudspakket bevat ventilatiefoam voor de ventilatieklep, insectenfilter en een tube scharniersmeer. Dit pakket bevat naast de foamband ook een strook insectenfilter dat u aan de bovenkant van het draaiende gedeelte van het dakraam aantreft.


Het is aan te bevelen om ook het foam van het insectenfilter periodiek te vervangen. Vind hier technische informatie, prijzen, afmetingen, adviezen en brochures. Hiervoor heeft u onderhoudspakket ZZZ 220K nodig.


Om uw dakvenster in topconditie te houden heeft u de keuze uit een assortiment.

Bevat ventilatiefoam voor de ventilatieklep, insectenfilter en een tube scharniersmeer. In deze video worden de scharnieren en sloten van een ouder type dakraam (V21) gesmeert. Door slijtage kan het echter nodig zijn om na jarenlang gebruiksplezier onderdelen te vervangen. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen.


Uiteraard kunnen wij voor u ook de montage van de dakraam accessoires verzorgen. Voldoende voor 2-dakramen, afhankelijk van de grootte. In dit algemene onderhoudspakket zit foam voor de ventilatieklep, een insectenfilter en een tube zuurvrije vaseline voor het smeren van scharnieren en sloten. Onderhoudspakket ZZZ 2voor alle typen velux dakramen. Als het hout van uw dakraam een kleine opfrisbeurt nodig heeft, dan is dit het juiste pakket om te bestellen.


VELUX Algemeen onderhoudspakket ZZZ 220. Regelmatig onderhoud is belangrijk. Per type dakraam is een compleet pakket beschikbaar. Maak de juiste keuze en bestel een onderhoudspakket. Dit kan eenvoudig worden uitgevoerd met behulp van een doe-het-zelf onderhoudspakket van VELUX.


Velux onderhoudspakketten. Goed onderhoud is belangrijk. U kunt deze pakketten online bestellen. Dit product is niet online verkrijgbaar.

Bezoek uw Brico-winkel om dit product aan te schaffen. Dakraam algemeen onderhoudspakket type ZZZ 220. Het pakket is geschikt voor zowel alle grenen dakramen als voor alle onderhoudsvrije. Zonwering, rolluiken, garagedeuren, velux , raamdecoratie en horren.


Snelle levering rechtstreeks uit eigen fabriek. Kijk, vergelijk en ontdek dat online bestellen nog. Direct contact tussen twee metalen onderdelen wordt zo vermeden waardoor deze onderhoudsarm zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts