woensdag 24 mei 2017

Vintage behang bloemen

Voor 22:bestel morgen bezorgd. Kies nu jouw favoriete boeket uit de uitgebreide collectie! Wie verras jij via Greetz? Bestel eenvoudig met een Kaart. Bekijk nu het assortiment.

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Fotobehang Vintage Bloemen. Het fotobehang van Wall-Art.


Om het behang te laten passen op jouw muur kun je kiezen uit diverse afmetingen. Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang.


Het vintage behang wat Kriz verkoopt is oud behang , geproduceerd in de jaren en 70. Het behang is daarom ook beperkt op voorraad.

Wij printen uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang. Ook is het behang geurloos. Je hebt dus geen last van vervelende luchtjes. Ons vliesbehang voldoet aan de Europese standaarden voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies. In het behang zitten geen zware metalen.


Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Contrasten in kleur en dessins geven dat typische retro gevoel. Eén muur gedecoreerd met fineerhout en de andere met een gedessineerd behang en vintage meubelen gemixt met ‘jong’ design. Deze woonstijl is hip maar comfortabel, met een lekkere plof bank.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Retro en vintage behang met prints uit de vijftiger, zestiger, zeventiger en begin tachtiger jaren.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Nieuw is niet altijd beter. Er zijn veel mensen die van mooie oude patronen en afbeeldingen houden. Retro afbeeldingen ogen gezellig en knus.


Retro behang staat mooi in combinatie met vintage spulletjes.

Niets waarmee je zó snel een totaal andere look geeft aan je huis dan behang. Dit fotobehang staat mooi in een slaapkamer of denk ook eens aan de hal of de gang. Vintage houdt in oude producten waarvoor een hernieuwde belangstelling bestaat. Eveneens zijn er veel producten die men een oude look meegeeft maar feitelijk geheel nieuw ontwikkelt zijn.


U bent bij ons aan het juiste adres voor retro behang dat past bij uw interieur. Een selectie van het mooiste retro behang. Contract in vorm en kleur geven behang dat retro gevoel.


Kies daarom eens voor een retro of vintage behang aan de muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts