dinsdag 16 mei 2017

Glas gehard

Bespaar op de bezorgkosten. Gratis afhalen bij onze locaties! Alles voor het plaatsen van glas. Kit, glaslatjes en celband. Gehard glas op maat kopen?


Zoek naar gehard glas bestellen op de nieuwe KensaQ.

Het voordel hiervan is dat men minder lestsel zal oplopen bij het stuk gaan van de ruit. Wij leveren gehard glas in de volgende diktes: 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 15mm. U profiteert daarbij direct van het voordeel dat er groothandelprijzen gerekend worden en dat het glas rechtstreeks vanaf de fabriek afkomstig is. Vind het glas voor uw project, of neem contact op met onze specialisten om uw wensen te bespreken.


Technische specificaties gehard glas. Dit zorgt ervoor dat er geen scherpe scherven ontstaan als het glas onverhoopt breekt. Bij JLM Glas hebben we een ruim aanbod gehard glas in onze standaard collectie.


Ook bieden we satijn gehard glas in verschillende diktes, extra helder gehard glas, gehard glas brons en gehard glas grijs.

Met gehard gelaagd glas in één combineer je de sterkte van gehard glas met de veiligheidsfolie van gelaagd glas. Zo is gehard glas dus sterker én veiliger dan gewoon glas. Omdat gehard glas de veiligste vorm van enkel of dubbel glas is, wordt het veel toegepast op plaatsen waar glas zo min mogelijk moet kunnen breken – en áls het dan toch breekt, dan zo veilig en gecontroleerd mogelijk. Dit glas bestaat voornamelijk uit de stof silica of siliciumdioxide (SiO 2).


Hoewel glas geen kristalstructuur heeft is het, net als veel kristallen, doorzichtig en treedt er in glas , net als in kristal, lichtbreking op. Een bekende glassoort, voor gebruiks- en (vooral) siervoorwerpen, wordt kristalglas of kortweg kristal genoemd. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Eenvoudig bestellen in stappen.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Thermische gehard glas behoudt de licht en energie kenmerken van het basisproduct. Wanneer het glas is gehard is het niet meer mogelijk om het glas te snijden of te bewerken. Het geharde glas is wel keer zo sterk als normaal glas van dezelfde dikte.


Als enkel glas is geharde beglazing. Eerst wordt de glasplaat helemaal op maat gemaakt incl. Daarna wordt deze verhit en geforceerd afgekoeld.


Hierdoor ontstaan er duw- en trekspanningen in het glas die het de sterkte geven.

Na het harden kan je niets meer aan het glas aanpassen. Zijn gebruik is daarom verboden in toepassingen als balustrades of relingen, waarbij het risico dat men door een beglazing valt groot is. DE site voor online glas bestellen.


Dubbelglas, vlakglas, gehard - en gelaagd glas Goedkoopste van Nederland en België. De laagste prijs omdat wij rechtstreeks leveren, zonder montage en plaatsing. Voor dubbelglas en vlakglas. Dit proces staat ook bekend als uitdoving. Groothandelsprijzen vanaf m2.


Het afschrikproces laat het glas gehard zodat het nu tot keer sterker is en daarom beter bestand tegen breken. De combinatie zorgt voor een sterk stuk veiligheidsglas. Het glas is uitermate geschikt voor allerlei toepassingen, zoals balustrades en trappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts