woensdag 17 mei 2017

Veiligheidsfolie glas

Folie tegen inbraak en vandalisme. Kies voor optimale bescherming! Dé online Raamfolie winkel van Nederland. Betaal slechts € verzendkosten. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Het wordt gebruikt in gebouwen, winkels en auto’s en voedselindustrie. Het glas zal bij een val wel breken, maar de scherven worden door de folie en de lijmlaag bij elkaar gehouden, waardoor het gevaar voor rondvliegende glassplinters wordt beperkt.


Met dit glasfolie wordt in principe van gewoon glas veiligheidsglas gemaakt. Veiligheidsfolie wordt onder andere veel toegepast in de gezondheidszorg en het onderwijs. Doordat de veiligheidsfolie bijna één met het glas is heb je een optimale bescherming. De veiligheidsfolie is volledig kleurloos dus je ziet er niets van. Een geweldige onzichtbare bescherming.


VEILIGHEIDSFOLIE VOOR GLAS.

Ramen zorgen voor daglicht en zijn de visuele verbinding met de buitenwereld. Maar ook als het gaat om veiligheid en bescherming verdienen uw raampartijen extra aandacht. Voldoet uw beglazing aan doorvalbeveiliging volgens het bouwbesluit? Bij inbraak beschermt veiligheidsfolie uw inventaris en producten, doordat ze een barriere vormt tussen uw kostbare producten en de grijpgrage handen van inbrekers, zonder dat uw pand of woning wordt ontsiert door rolluiken of tralies voor de ramen. Ook is er een variant veiligheidsfolie waardoor u zelf wel naar buiten kunt kijken maar van buiten moeilijk naar binnen.


Vaak wordt deze glasfolie ook gebruikt om van gewoon glas veiligheidsglas te maken! Deze glasfolie of plakfolie wordt met name toegepast op glas in scholen, kinderdagverblijven, winkels en kantoren en natuurlijk bij u thuis! Het dunnere folie volstaat al als je het folie wilt gebruiken voor de veiligheid van kinderen.


Ben je bang dat kinderen door het raam kunnen vallen? Gebruik ons veiligheidsfolie voor optimale bescherming! Deze folie is glashelder en laat 1 licht door. Het grote voordeel van veiligheidsfolie is dat het het glas een stuk sterker maakt waardoor een snelle inbraak vrijwel onmogelijk wordt.


Door de sterke lijmlaag zal wanneer het glas breekt de ruit aan elkaar blijven hangen, waardoor naar binnen komen bemoeilijkt wordt. Het glas breekt wel, maar de scherven worden door de lijmlaag bij elkaar gehouden. Hierdoor wordt het gevaar van rondvliegende glassplinters beperkt. Binnen de zorgsector en de voedingsmiddelenindustrie wordt veel gebruik gemaakt van veiligheidsfolie op ramen. Glasbeveiliging met behulp van raamfolie.


De meest bekende vorm van glasbeveiliging is gelaagd glas of gehard glas. Gelaagd glas is 6mm tot 4cm dik.

Het is opgebouwd uit verscheidene lagen glas met daartussen een taaie lijmlaag. De folie houdt het glas bijeen en beschermt zo personen en goederen. Dezelfde eigenschap heeft ook een inbraakvertragende werking.


Even snel een raam inslaan voor een snelkraak is niet zomaar mogelijk, omdat het glas blijft ‘hangen’. Dus is de keuze om bij enkel glas veiligheids. Door het laten aanbrengen van veiligheidsfolie wordt het “ontsieren” van uw pand of woning met rolluiken of tralies bovendien overbodig. Alle folies zijn grondig getest en worden geleverd en geplaatst met de nodige CERTIFICATEN en onder GARANTIE.


Deze extra veiligheidsmaatregel wordt vaak toegepast in scholen, kinderdagverblijven, gymzalen en kantoren of waar extra veiligheid moet worden geboden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts