vrijdag 19 mei 2017

Engelse badkamer

Brugman biedt een grote Badkamercollectie aan. Bekijk hier onze ruime Collectie! Jouw Persoonlijke Badkamer! Inclusief Klantervaringen! Hoeveel jouw Badkamer Kost!


Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen.

Ruim assortiment Badkamer. In het Lake District, in het Cottagehouse Wellingtons Mansion vonden we wat we wilden. Blootliggende leidingen, sierstrips, en Barok-achtige versieringen zijn veel voorkomende kenmerken.


De authentieke uitstraling in deze badkamer heeft veel weg van de klassieke en retro badkamer. Al het badkamer sanitair wordt kundig met de hand afgewerkt. Graag helpen wij u verder met het maken van keuzes voor de.


Ook rustige, zachte tinten komen hier goed tot hun recht. De landelijke badkamers van Van Heck Badkamers zijn dan ook precies de landelijke badkamers waar u naar op zoek bent.

Engelse kleuren en badkamertegels. Wij bouwen geen badkamers , we maken ruimtes inspirerend en maken badkamerproducten die passen bij uw lifestyle. Van Heck produceert handgemaakte unieke badmeubels van massief eikenhout. Onze badkamers geven u een thuisgevoel.


Passend bij uw interieur, passend bij uw manier van leven. Klassieke badkamers zijn als klassieke muziek. Mozart, Beethoven, Bach en Vivaldi. Muziek die door sommigen als oubollig wordt ervaren, anderen beginnen hun dag ermee.


De kleuren bepalen namelijk voor een groot gedeelte de uitstraling in de ruimte. Nieuwegein, Rotterdam, Amsterdam en Wateringen. Landelijke badkamers zijn een van de weinige badkamers die uw badkamer van sfeer en warmte zal voorzien. Duurzaamheid in de badkamer begint dus bij het ontwerp.


Om alvast nog meer informatie op te doen over landelijke badkamers kunt u een gratis badkamer magazine aanvragen. We hebben veel badkamer ontwerp voorbeelden van, tijdloos wonen ideeën en inspiratie voor klassieke badkamers , landelijke badkamers , engelse badkamers , nostalgische badkamers en natuurlijke badkamers voor u geplaatst. Laat u zich goed informeren over de mogelijkheden.

In een landelijke badkamer komt u namelijk helemaal tot rust. Het mooie van landelijke badkamers is dat u deze helemaal volgens uw eigen stijl kunt inrichten. Je hoeft echt niet een groot huis of kasteel te hebben om een leuke klassieke badkamer te maken.


Iedereen die zijn of haar badkamer wil voorzien van de klassieke stijl is bij Van Heck Badkamers aan het juiste adres. Bijzonder zijn de tegel schilderijen van o. Alma Tadema en Claude Monet. Victoriaanse tegels, Art Nouveau en Art deco tegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts