donderdag 25 mei 2017

Pergolino zonwering

Pergolino zonwering

Bestel Zonwering bij fonQ. Kies uit 7producten vanaf € 99. De PERGOLINO houdt daardoor ook stand bij belasting door weer en wind. Een pergola zonwering is voor terrassen een zeer goede keuze voor bescherming tegen de zon en ook tegen regen.


Pergola zonwering , overkapping. Het doek is stabiel en de staanders zorgen ervoor dat het gehele frame geschikt is voor grotere afmetingen. Het betreft hier een terrasoverkapping die op twee liggers is gebaseerd.


Over de twee liggers schuift een doek, dat bescherming biedt tegen zowel de zon als een regenbui. Door een hellingshoek van ° loopt het water goed af. Moderne subtiele staanders ondersteunen de geleiders en bieden een stabiele windvaste constructie. Uiteraard speelt de helling die het doek heeft een grote rol bij de hoeveelheid water dat het kan verwerken.


Er zijn verschillende soorten pergola zonwering systemen, pergola overkappingen. De pergolino zonwering wordt altijd elektrisch uitgevoer dus optimaal gebruikersgemak! Deze bijzondere zonwering van Stobag houdt ook stand bij zwaardere belasting door weer en wind. De montage van deze installatie is zeer eenvoudig en bovendien snel te realiseren. Er zijn vele soorten en merken zonwering , met veel verschillende prijzen.


Eén vorm hiervan is de pergola zonwering. De pergola staat op palen, waarbij het doek aan de bovenkant zit. Volgens Haak Zonwering een uniek, slim, eenvoudig en veelzijdig product.


Standaard elektrisch bediend d. Somfy RTS buismotor met afstandsbediening. Optioneel met dimbare Somfy lichtlijst en infrarood terrasverwarming. Het is vanaf nu weer heerlijk vertoeven op het terras! De Regina is een pergola zonwering waarbij het doek door middel van spankabels en veren op spanning wordt gebracht.


Hiermee kunt u grote oppervlaktes voorzien van een terrasscherm. U bent beschermd tegen de zon of tegen de regen. Daarnaast is het mogelijk om achteraf nog zijdelingse en frontale zonwering te monteren. Of het nu voor een privé party of een restaurantlounge is, u en uw gasten zijn optimaal beschermd tegen zon en regen.


Pergolino zonwering

Het frame is verkrijgbaar in standaard kleuren en is uitbreidbaar met nog eens extra kleuren. Het doek is gemaakt van hoogwaardig acryl en verkrijgbaar in meer dan honderd kleuren. Door de unieke gasveersysteem in de geleiders kan hij er voor zorgt dat het doek in iedere positie optimaal gespannen blijft.


Duiven, Arnhem, Doetinchem, Dieren. Bij de textieldak specialist bent u op het juiste adres voor textieldaken. Wij leveren textieldaken van gerenommeerde topmerken zoals Weinor en Luxaflex.


Pergolino zonwering

Als de zon fel schijnt rolt u met een druk op de knop de zonwering uit. Als het even regent kunt u rustig. Het scherm staat stabiel en biedt bescherming tegen zowel de zon als regen. De pergolino is opgebouwd met een minimum aan materialen, maar uitstekend bestand tegen een stevige bries. Het systeem is demontabel en kan eenvoudig.


De doordachte constructie gecombineerd met sublieme techniek zorgen voor jarenlang schaduwplezier. De geïntegreerde, bovenliggende zonwering verschaft de ARDON unieke voordelen boven gewone luifelsystemen omdat met een druk op de knop een perfecte bescherming tegen de zon kan worden geboden. De zonwering is voorzien van een gepatenteerd telescooparmsysteem dat een grote uitval mogelijk maakt en voor een hoge windstabiliteit zorgt. Deze zonwering biedt veel voordelen voor liefhebbers van de buitenlucht.


Pergolino zonwering

Robuuste terrasschermen voor extra ruimte buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts