vrijdag 12 mei 2017

Kleuren alfa romeo giulietta

Dit model behoort tot een unieke collectie en is beperkt beschikbaar. Hotel Romeo is beoordeeld met een 7. Zoek naar alfa romeo occasions op de nieuwe KensaQ. Ruim voldoende om het nodige rijplezier mee te beleven!


Turbo motor die 170pk’s levert. Net als het exterieur laat ook het interieur weinig te wensen over.

Dashboard in strakke, eigentijdse stijl, met karakteristieke centrale band. In dit opzichte zijn er veel knappere metalic kleuren voor de giulietta. Deze kleur , die telkens anders lijkt onder verschillen dlicht, doet het verschikkelijk goed op mooie welvingen van een lekkere Alfa. Ik had er na ruim jaar nog minstens evenveel bekijks mee als met de nieuwe 8C Giulietta.


Ik heb net als jij overwogen om de auto vanaf nieuw in deze gewenste kleur te laten spuiten. Alfa GIULIETTA tot goedkoper. Een set unieke inch velgen zal ook beschikbaar komen in de Linea Accessoiri van de Giulia.


Vind jouw auto bij viaBOVAG. Kijken we eens goed naar de wijzigingen aan de voorzijde, dan zien we dat deze beperkt blijven tot een andere grill en een zwarte insert voor de originele bumper.

De auto wordt gebouwd op het Fiat Groep Compact platform, ook wel C-Evo genoemd. Dat is een volledig nieuw platform, ontstaan als herwerking van het C platform gebruikt voor de Fiat Stilo, de Fiat Bravo en de Lancia Delta. Niet alleen leuk op snelheid. Dit begon in de jaren met de Giulia die erg wendbaar en snel bleek. Lees onze vele reviews over Romeo , gelegen in Torri del Benaco.


Achter de schermen hebben de Italianen hard gewerkt aan een facelift voor de Giulietta. De distributieriem moet binnenkort vervangen worden (om de 1000km of jaar). Wij stormden daarom ook meteen de Italiaanse stand op, maar bleken niet de enige te zijn!


Het past rond de achterste hoofdsteunen en bedekt de achterstoelen en heeft de ritssluiting met snelkoppelingsgespen voor de voorste hoofdsteunen, zijkant is voorzien van een ritssluiting. Selected4u staat voor 1 topconditie. De nieuwe Giulietta biedt compromisloos rijplezier.


Bekijk hem nu bij Motorhuis! De kleur is zwart en rondom afgewerkt met een zwarte zoom. De bestuurdersmat heeft hakstuk waardoor de mat wordt verstevigd en minder snel slijt op dit gevoelige punt.


Hier vind je originele onderdelen en accessoires om nog meer uit je auto te halen of te blijven halen met goed onderhoud. Navigatiesystemen met een aanraakscherm via SD Card Kleur ,. In leeuwarden wordt een benzine alfa romeo giulietta 1. Het merk staat symbool voor pure passie en ongekend rijplezier in combinatie met constante technische vernieuwing. De benzine uitvoering heeft een MultiAir 1.

Een topmodel die prestaties combineert met een gunstig brandstofverbruik en uitstoot. De JTDM diesel motoren met 1pk doen dit ook (bijtelling ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts