woensdag 31 mei 2017

Behang pip studio eijffinger

Behang pip studio eijffinger

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Happy products for happy people. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. De kleuren en prints van het behang lopen erg uiteen.


Behang pip studio eijffinger

Pip Studio bij Smulderstextiel. Het behang heeft botanische prints, prints met gouden accenten of prints met vogels, genoeg keuze dus! Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn.


Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. Met Bloemen, Vogels, Stippen. Kies dan uit een van de vele wallpowers die een knal geven aan jouw kamer!


Behang pip studio eijffinger

Onze nieuwste wallpowers zijn de Good Moring en de Pip Jardin. Benieuwd geworden naar de rest de wallpowers? JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. Deze gordijnstoffen laten zich mooi combineren met de behang collectie van Pip wallpaper III.


De verschillenden dessins gecombineerd met vele uni`s zijn uitgevoerd in luxe stoffen met linnen. De collectie heeft frisse, vrolijke kleuren en patronen en zelfs het logo van Pip is in een aantal dessins verwerkt. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dit geldt ook voor je interieur: niks is te gek en alles mag. Ga je voor een gewaagd behangetje of toch voor een rustigere uitstraling?


Behangplaksel: Perfax roze. Dit lichtroze Chinese Rose behang is een klassieker die niet meer weg is te denken uit de collectie. De collectie bestaat uit vrolijke, frisse kleuren en patronen en zelfs het logo van Pip is in een aantal dessins verwerkt. En dat lukt met deze Pip II collectie.


Vrolijke, frisse kleuren zoals geel, blauw en beige hebben de overtoom in deze collectie. De PIP studio behangen met een authentieke uitstraling zijn duidelijk herkenbaar door de sierlijke designs en aandacht voor kleine details in combinatie met een mooi kleurpallet. PIP zelf aan het woord over haar ontwerpen: ¨Als ik een product maak, moet het zo goed zijn dat ik.


Behang pip studio eijffinger

Natuurlijk zijn ze geïnteresseerd in de woontrends, nieuwe kleuren, vormen materialen. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. De print ligt als een dikke laag velours op het behang en geeft een aaibaar, zijdezachte luxe uitstraling.


Dat het merk altijd topkwaliteit behang levert staat natuurlijk buiten kijf. Ze werken regelmatig samen met designers, en met designmerken. Hieruit zijn spectaculaire behangcollecties voortgekomen, zoals van Pip en Rice. Eijffinger behang PIP III Floral Fantasy Rose. PIP studio haalt haar inspiratie uit allerdaagse dingen en gebeurtenissen die heel gewoon lijken maar,.


Vindt de bold gekleurde behangetjes in onze nieuwe PIP studio boek! De vierde PIP studio collectie biedt een prachtige mix van klassieke elementen in een moderne sfeer. Het lijkt wel een sprookje. De hoge kwaliteit en de scherpe druk zijn onmiskenbaar. Zo kan je pas echt gemakkelijk aan de slag.


We helpen je dan graag verder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts