woensdag 31 mei 2017

Huisjes behang

Huisjes behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Geen gezeur, maar direct de hoogste korting op behang. Stof van huisjes uit Londen in roze beige en grijs Mooie stof om lieve en mooie bijpassende gordijnen en kussens mee te maken Of wat te denken van een te leuk dekbedje?


Huisjes behang

Kinderkamer huisjes van behang. Een echte eyecatcher in de kamer van de kleine: een kinderstad op de muur! Je maakt hem eenvoudig met vrolijk en kleurrijk behang. De behang huisjes zijn leuk om naar te kijken én om mee te spelen. Nodig voor kinderkamer huisjes (restjes) behang.


Laat het nu even drogen en draai daarna je paneel voorzichtig om. Snijd lang de randen het overtollige behang eraf met je stanleymes. Leg eventueel een oud tijdschrift eronder als je snijd. Vervolgens kun je kant twee net zo herhalen. En laat alles daarna goed.


Huisjes behang van Hartenboef, uniek behang dat niet mag ontbreken op een hippe, stylisch en unieke baby- en of kinderkamer! Dit behang is feller van kleur. Met dit behang op je muur heb je altijd een uitzicht om bij weg te dromen! Prachtige herfsttinten en de verschillende gekleurde huisjes maken het een plaatje voor aan de muur.


Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Groot aanbod Goedkoop behang van onder andere BN Wallcoverings, AS Creation en Dutch Artemis. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang.


Met ons Goedkoop behang maakt u uw kamer of bedrijfsruimte weer als nieuw! Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Betere Reizen Beginnen bij Airbnb! Wil je een originele babykamer of kinderkamer, kies dan eens voor het thema Holland of Amsterdam als basis. Behang met grachtenpandjes of huisjes.


Of - als je wat meer met Frankrijk hebt - voor Parijs! Het behang varieert van bonte kleurrijke huisjes , vakantiefoto`s tot nostalgische oude muren, sierlijke hekwerken, collages van boeken en brieven,oude kratjes en tegel motieven tot behang dat oogt als een strakke betonwand met conusgaten of juist met een abstract 3d zigzag motief. Al met al bijzonder veelzijdig! Voorkom kleurafwijkingen en bestel alle benodigde rollen tegelijk.


Huisjes behang

Pastelkleur huisjes behang van Hartenboef, uniek behang dat niet mag ontbreken op een hippe, stylisch en unieke baby- en of kinderkamer! Kortom een snelle en eenvoudige manier om uw muur om te toveren tot iets moois met dit speciale fotobehang! Hip, stijlvol, origineel en (hand)gemaakt in Nederland. Hip Huisje staat voor unieke en eigentijdse ontwerpen.


De behangen zijn ingedeeld in categorieën, zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Fotobehang met huisjes op palen in het water op de Malediven. Of blader hier door de gehele collectie om jouw favoriete model uit te zoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts