donderdag 18 mei 2017

Sigma verf s2u satin

Sigma verf s2u satin

Bekijk dan snel ons assortiment! Vind sigma verf als je nu zoekt. Het product is prettig verwerkbaar en heeft een goede koudedroging.


De droge verffilm is har kras- en slijtvast en gemakkelijk te reinigen. Uiteraard heeft deze professionele lak van Sigma veel voordelen. Wat dacht je van de goede verwerkbaarheid? Iedereen met een beetje feeling voor schilderen kan met deze verf aan de slag!


Daarnaast heeft de verf alle goede eigenschappen die je mag. Bovendien kun je de verf makkelijk reinigen, om die zo lang mogelijk mooi te houden. Deze verf van Sigma biedt de beste bescherming tegen de belangrijke invloeden van het weer. Jarenlang zo min mogelijk omkijken naar het schilderwerk.


Sigma S2U Gloss is een mooie hoogglans lakverf. Binnen het assortiment van Sigma verf benieuwd naar de populaire producten? S2U Nova is dan een belangrijke keuze. Het is een kras- en slijtvaste lakverf met een mooie zijdeglans. Het zijn een paar belangrijke eigenschappen, die zowel vakschilders als doe-het-zelvers enorm aanspreken.


Wij hebben de verf voor je op voorraa zodat je die online kunt bestellen en er snel mee aan de slag kunt. SIGMA S2U SATIN of Toch de Sigma Contour Satin ? Bij ons is het product niet voor niets het bestverkochte Sigma product. De lak is bedoeld om buiten te gebruiken op bijvoorbeeld je kozijnen, buitendeuren en ander houtwerk. Een groot voordeel van deze is dat hij prima geschikt is voor 4-seizoenen onderhoud.


Je kunt de lak dus prima het hele jaar door gebruiken. Sigma s2u satin heeft een mooie zijdeglans. Rendement van de sigma s2u satin is ongeveer 16mper liter afhankelijk van de ondergrond en de laagdikte die men aanbrengt.


Naast verf verkopen wij ook alle overige sigma s2u producten. Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf , gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Voor 20:uur bestel morgen in huis! U kunt dit product bij temperaturen van 0°C tot 30°C verwerken.


Sigma verf s2u satin

Na het aanbrengen ontstaat direct een duurzame, bolle glans. Breng deze verf aan met een kwast of viltlakroller voor het beste resultaat. De verf is bovendien kras- en slijtvast en egaal van aanzien.


Bent u opzoek naar een verf voor binnen? Sigmavar S2U Satin is een vernis die vooral geschikt is voor houtsoorten die in water oplosbare inhoudsstoffen of looizuur bevatten. Dit product wordt onder meer toegepast voor betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Beschikbaar in bijvoorbeeld Satin voor zijdeglans en Gloss voor hoogglans, zodat je daarmee het resultaat creëert dat je voor ogen hebt.


Sigma verf s2u satin

Dan leg je de juiste basis om een duurzaam verfsysteem te gebruiken. Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Schilderen met succes doet u met verf van Sigma.


Sigma heeft de beste verf voor een perfect resultaat in de mooiste kleuren. In onze webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment Sigma verf. Sigma verf is hoogwaardige kwaliteitsverf voor professioneel schilderwerk.


In onze online webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment Sigma lakken en muurverven tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts