vrijdag 26 mei 2017

Alexandrium woonmall adres

Vind alexandrium woonwinkels het nu op Kensaq. Volg daarna de aanwijzingen op de borden. Laat je adviseren door de vriendelijke medewerkers, loop rond door het grote aanbod en laat je inspireren door de smaakvol gepresenteerde meubels en woonaccessoires in de showrooms. De woonmall is zeven dagen per week geopen je bent dus van harte welkom!


Of je nou op zoek bent naar een smaakvol bankstel, een robuuste eettafel of elegante verlichting, bij TO Living ben je aan het juiste adres.

Toch liever iets persoonlijks en op maat gemaakt? Urban jungle is op dit moment haar favoriete. Je vindt er alle op het gebied van mode maar ook de woonwinkels zijn zeer sterk vertegenwoordigd.


De parkeertarieven zijn vrij hoog vooral na uur. Deze parkeergarage heeft 1parkeerplekken en is ideaal voor een bezoek aan Alexadrium Megastores. Ook voor de winkelsatelliet en op het Prins Alexanderplein zijn bewaakte fietsenstallingen. Informatie over vrije parkeerplaatsen, tarieven en openingstijden.


Navigeer nu naar de parkeergarage.

Het aantal Primark winkels in Nederland en de rest van Europa groeit namelijk nog steeds erg snel. Hoogenboezem bestaat al bijna 1jaar en heeft een breed assortiment meubelen voor de scherpste prijs. Omdat Hoogenboezem ook onderdeel is van de grootste inkooporganisatie van Nederlan kunnen wij onze meubels aanbieden tegen de laagste prijzen. Het aanbod is er niet alleen heel gevarieer maar het er nog gezellig.


De koffie staat altijd voor u klaar. Voor vragen, opmerkingen of voor meer informatie kunt u dit formulier gebruiken. Info over woonboulevard alexandrium. Resultaten van zoekmachines!


Klik hier voor de afwijkende openingstijden. Bij de Woonmall zijn er maar liefst 9parkeerplaatsen. In het Shopping Center, de Megastores en de Woonmall , is werkelijk alles te koop.


Breng je stem uit op jouw favoriete werkstukken van studenten van het HMC in het Atrium. Bovendien kunt u al snel uw nieuwe aankoop gebruiken, omdat de meeste meubelen op voorraad zijn. Hier vind je maar liefst winkels onder één dak. Dit is de plek voor jou om de hele dag wooninspiratie op te doen. Of jij nu op zoekt bent naar een nieuw interieur, een comfortabel bed of een complete keuken, je vindt het bij Woonmall Alexandrium.


De verbouwing is achter de rug.

Niet alleen de winkel is in een geheel nieuw jasje gestoken, maar ook onze naam heeft een nieuw jasje gekregen. Op maandag december hebben wij met trots onze deuren geopend als Hello Kitchen. Er is ook een entree tegenover de kleine parking aan de hoofdingang. Rotterdam Woonmall Alexandrium.


Als je op het dak parkeert, dan kan je via de trap of lift naar de eerste etage. Bij Rofra Home voel je je thuis. Vind hier onze openingstijden en het adres.


Dit winkelcentrum bestaat uit de onderdelen Woonmall , Megastores en Shopping Center. De Primark winkel is gehuisvest in het Shopping Center. Vervolgens is het slechts een paar minuten lopen en je bent in winkelgebied Alexandrium.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts