vrijdag 12 mei 2017

Kledingrek steigerhout

Bestel simpel jouw rekken online. Shop direct online op beslist. Altijd de beste deal voor jou. Het grootste online winkelcentrum. Bekijk ons unieke assortiment kledingrekken.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Aan het kledingrek kun je voldoende kledingstukken aan ophangen. Kledingrek van steigerbuis en steigerhout. Er zijn twee soorten kledingrekken , het standaard model waarbij de steigerbuizen verzinkt zijn en zwarte steigerbuizen. Het kledingrek is verder ook een trendy meubel en is dus een echte aanwinst voor je interieur. Omschrijving kledingrek van steigerbuis en steigerhout.


De planken (de schappen) zijn in nieuw, ou white- grey of black. Een kledingrek van steigerhout in combinatie met steigerbuizen heeft een prachtige uitstraling. Komt u er nog niet helemaal uit? Wij bieden standaard kledingrek werktekeningen aan, zodat u een idee kunt krijgen van de benodigdheden. Wij begrijpen dat deze standaard kledingrekken waarschijnlijk niet uw ideale kledingrek.


Begin met het op maat maken van de basis van het kledingrek : twee staanders van 150cm. Met twee plankjes steigerhout staat het rek ook nog eens extra stevig op de bodem. Deze pootjes worden 20cm breed.


Kledingrek steigerhout

Bijkomend voordeel als je er steigerhout onder monteert: onder de planken kunnen dan ook wielen worden geschroefd. Met wielen onder een kledingrek heb je alle vrijheid om de rekken neer te zetten ent te verplaatsen als het je schikt. Kwantum, daar woon je beter van! Stoer kledingrek van steigerhout en robuust steigerbuizen frame voor een industriële look. De bodem is gemaakt van nieuw ruw vuren steigerhout.


Lichtjes opgeschuurd zodat het niet meer splintert. Bodem dient tevens als leggedeelte waarop accessoires gelegd kunnen worden. Het rek is gemakkelijk te verplaatsen door de zwenkwielen. Het robuuste en duurzame kledingrek heeft een frame van steigerbuis met bijbehorende schappen van steigerhout. Dit kledingrek is perfect geschikt voor kledingwinkels en tevens voor een beurs waar de nieuwste kleding wordt gepresenteerd.


Kledingrek steigerhout

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Door de vele mogelijkheden die deze opstelling te bieden heeft is dit luxe kledingrek ook uitermate geschikt voor een beursopstelling, kledingwinkel of als garderobe. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Aan de bovenzijde een schap om andere kleding op te leggen.


Dit stoere kledingrek is een echte must have voor uw winkel, conceptstore, hal of kledingruimte. Een geweldig product voor de kleding liefhebber. Steigerbuizen zijn verkrijgbaar in staal kleur of zwart. Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Met een steigerhouten kledingrek is het mogelijk om je winkel een stoere en industriële look te geven. Met het steigerhout is super veel mogelijk en is elke winkel heel creatief en origineel in te richten. Dit kledingrek kan in diverse uitvoeringen gemaakt worden.


Steigerhout kledingrek in iedere maat leverbaar. Wil je een smallere pilaar, twee rekken in plaats van één? Veel klanten kiezen daarnaast ook voor een toonbank van steigerhout eventueel in combinatie met een extra steunkleur bijvoorbeeld dekkend wit.


Kledingrek steigerhout

De steigerbuizen van het kledingrek hebben een diameter van ø 26.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts