donderdag 25 mei 2017

Houtkachel scandinavisch

Vergelijk alle online deals makkelijk en snel op beslist. Zoek naar hout kachel op de nieuwe KensaQ. Butik Nord levert houtfornuizen en houtkachels van Josef Davidssons en Byske Ugnen uit Zweden, Svendsen, Jydepejsen en Morso uit Denemarken en verder zijn wij dealer. Gietijzeren houtkachels Scandinavische stijl. De Scandinavische stijl is populair in het interieur.


Sla een woonmagazine open en het mooie Scandinavië straalt je tegemoed. Warme kleden, stijlvolle design meubels, veel hout en een knapperend vuur in een gietijzeren houtkachel. België en het Groot-Hertogdom Luxemburg, gespecialiseerd in de verkoop en installatie Scandinavische houtkachels en inbouwkachels. Contura, Hwam, Morso, Rais en ng zijn de verschillende topmerken waarvoor u zich op hun expertise kan beroepen.


Bij RAIS vindt u een grote selectie houtkachels van de beste kwaliteit. Ontdek nieuwe standaards voor het verwarmen van uw huis met een houtkachel met een mooi design. Houtkachels – Scandinavisch design. Met unieke oplossingen bieden wij u een tijdloos, esthetisch meubelstuk dat uw huis een gezellige sfeer geeft. Bestel hier houtkachels van Contura, Morso en Nordpeis of bezoek onze showroom.


Contura 5Style houtkachel met warmtemagazijn De nieuwe Contura 5Style kenmerkt zich door zijn typisch Scandinavisch design en straalt warmte uit. Het belangrijkste van een Contura houtkachel blijft. Bij een Scandinavische houtkachel is dit wel het geval. JøTUL NOORSE HOUTKACHELS Scandinavische degelijkheid. De Noorse houtkachels van Jøtul zijn niet goedkoop.


Maar ze zijn degelijk tot in het kleinste detail en gaan probleemloos 1jaar mee. Alsof je teruggaat in de tijd: Dovre weet hoe je een stijlvolle houtkachel ontwerpt die gevoel oproept. Dit compacte model past in elke woonkamer.


En door de verfijnde techniek brandt de kachel goed en komt er nauwelijks roet op het raampje. Vintage met een vleugje hedendaags vernuft. Jøtul F 3Opnieuw een houtkachel van Noorse makelij. Bekijk de online aanbiedingen.


Met een VARDE houtkachel heeft u een warme plek in de woning, waar u samen met uw gezin jarenlang gezellige momenten kunt beleven. De trend rondom Scandinavisch wonen is voornamelijk te danken is aan de woongigant IKEA. Een Scandinavische stijl is puur natuur, sfeervol en warm en een houtkachel mag hierin niet ontbreken. Als jij graag een Scandinavisch interieur wilt dan ben je hier aan het juiste adres om inspiratie op te doen.


Aduro houtkachels Meer dan 300. Met een elegant Scandinavisch ontwerp en meer dan modellen die bij u thuis passen, (waarvan er geschikt zijn voor gebruik in rookvrije ruimtes), hierdoor heeft u een ruime keuze. Kachels die in Nederland verkocht worden moeten een zogeheten CE-keurmerk hebben en voldoen aan Europese normen. De normen voor houtkachels in Nederland zijn veel minder streng dan bijvoorbeeld in België, Duitsland en de Scandinavische landen. Daar liggen de normen veel hoger.


Deze ruimtes zijn gecombineerd met Scandinavische houtkachels , zodat het interieur een warmere en gezelliger sfeer heeft. Neem kennis met merken als Lotus, Contura en Dovre en laat je verrassen door de prachtige foto’s! Een houtkachel in een Scandinavisch interieur, een ideale combinatie! Verder leveren wij vele soorten houtkachel onderdelen, houtkachel accessoires, rookkanalen, kachelbuizen, roetluiken, kachelkoor glasband en hittebestendige lijm, kit en cement. Tevens zijn wij Wonderlaand deelnemer.


Dus wilt u Deense, Finse, IJslandse of Zweedse producten kopen, dan bent u in onze Scandinavische winkel aan het goede adres! Het Nordic Ecolabel, ook wel bekend als het Nordic Swan Label is het strenge milieukenmerk uit de Scandinavische landen. Alle houtkachels van Morsø zijn voorzien van het Nordic Ecolabel.


Hiermee bent u verzekerd van een houtkachel met een milieuvriendelijke productie en verbranding (uitstoot).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts