donderdag 18 mei 2017

Auto stickers laten maken

Druk stickers van je eigen ontwerp. D stickers, voor buiten en binnen. Profiteer nu van gratis verzending. Een rol vol met jouw stickers. Levering binnen dag mogelijk!


Kies of upload een ontwerp.

Je auto versieren met bloemen stickers? De auto stickers van Orajet worden bedrukt door ons met jouw ontwerp. Ze hebben een levensduur van jaar en tasten de lak van je auto niet aan.


Nu kun je zelf je auto bestickeren met autostickers! Misschien wil je je favoriete sportteam of goede doel steunen, of gewoon je bedrijfslogo laten zien. Wat je ook wilt, het kan met bumperstickers.


En je kunt kiezen uit onze sjablonen of je eigen ontwerp maken. Wat leuk dat je ons bezoekt!

Of je nou op zoek bent naar letter stickers , cijfer stickers , naamstickers, logo stickers , we kunnen het allemaal. Onze stickers plakken overal op! We leveren allerlei verschillende soorten stickers en etiketten, denk aan magneetstickers en fotostickers. Ook andere soorten kun je gemakkelijk online bestellen en ontwerpen.


Je materiaal kiezen Geef hieronder aan welke vorm en maat je wil. Mimaki printers of zeefdruk. Wanneer u besluit om uw stickers door ons te laten maken , heeft u de keuze uit twee verschillende productievormen. Auto stickers zijn een zeer efficiënte manier van marketing en reclame.


Zo creëert u praktisch overal contactmomenten met uw potentiële klant. Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil.


Wij drukken stickers die u kunt gebruiken voor binnengebruik én voor buitengebruik. Zo kunt u gemakkelijk in één overzicht zien wat er mogelijk is bij Dr. U kunt kiezen uit stickers voor zakelijke doeleinden, maar ook uit stickers voor particulier gebruik, te denken aan interieur of auto.


U heeft namelijk ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Zelf autostickers maken In het uitgebreide assortiment van Dr.

Wij maken goedkoop alle soorten stickers. Alleen bij Independer: Gratis Diefstaldekking bij alle WA-autoverzekeringen. Vergelijk op: prijs, kwaliteit, beoordelingen van anderen en meer.


Wilt u uw eigen full color logo of afbeelding laten produceren voor op uw auto ? Sticker vindt u de standaard. Wij produceren uw logo of afbeelding haarscherp op hoogwaardig polymeer vinyl en snijden deze desgewenst uit in een unieke vorm voor een fraai resultaat. Wij leveren stickers op vel, per stuk gesneden of in elke gewenste vorm (contour snijden). Vul in onderstaand formulier je gewenste afmetingen en aantal in, en maak een keuze uit kwaliteit, afwerking, levertijd van de stickers , indien gewenst kunnen wij de drukbestanden voor je opmaken. Veel bedrijven laten hun voertuigen bestickeren.


Te vaak zien we auto stickers die erg snel verkleuren of beschadigd raken. Dat is erg jammer en niet nodig. Wij printen met de beste inkten en uw auto stickers worden daarom bij ons altijd voorzien een krasvrije beschermlaag. Mooie auto stickers laten maken ? U zoekt iets bijzonders voor op de auto ? Wij hebben een enorm assortiment aan auto stickers op deze website staan, die bedoeld zijn voor bedrijven en particulieren. Iedere interactie met een klant is een kans om indruk te maken.


Daarom maken we het zo eenvoudig om je eigen stickers te maken en een consistente, professionele look te creëren. Goedkoop stickers drukken en maken. Of het nu is voor outdoortoepassingen als gevel- of raamreclame, of voor indoor toepassingen als etiketten of vloerstickers. Laat dan stickers drukken met jouw eigen ontwerp. Van heel groot tot heel klein, bij Drukwerkdeal.


Staat je sticker er niet tussen, laat het ons dan weten. Wij kunnen bijna alle stickers maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts