vrijdag 12 mei 2017

Interieurontwerp amsterdam

Specialist in het ontwerpen van allerlei interieurs. Heeft u een interieurontwerp nodig? Maak kennis met onze werkwijze. Ruime Keuze Hotels in Amsterdam.


De bewoners van deze pied-à-terre in Amsterdam wilden graag een nieuwe, open keuken en een nieuwe badkamer. Voorkeur van de bewoners ging uit naar donkere kleuren.

Baxtershop Amsterdam by EDHA. Een persoonlijk interieur ontwerpen en realiseren vraagt om meer dan creativiteit. Het vermogen om de behoeften van de opdrachtgever te vertalen in het ontwerp is. Door heldere vragen, creatieve ideeën en visuele weergave ontwerpt Studio Lieke. Interieurontwerp en -advies voor particulieren in Amsterdam , Weesp en omgeving.


De Interieurstudio werkt ook voor interieurontwerp in Amsterdam samen met vaste partners. Daardoor weten we niet alleen zeker dat we kwaliteit kunnen bieden, maar kunnen we ook goede afspraken maken. Alleen zo kan een interieur ontstaan.


Er moest behoorlijk wat gebeuren aan dit appartement van 95mmet slaapkamers in Amsterdam Noord.

Het voordeel was dat de woning zo goed als casco opgeleverd werd. De opdracht Creëer een interieur waarbij de ruimte efficiënt ingedeeld wordt, een lichte, open. Of weet je gewoon niet waar je moet beginnen? Een interieurontwerp geeft een helder beeld van wat de mogelijkheden van een ruimte zijn, door het samenstellen van de juiste materialen, kleuren en indeling creëren we een stijlvol interieur. PEET biedt u een interieurontwerp met creatieve en praktische oplossingen voor alle ruimtes van uw woning.


Persoonlijk en geheel op maat. Want voor elk ontwerp geldt dat ú zich er goed in moet voelen. Voor ieder budget een ontwerp!


Wilt u tóch een bepaald model bekijken, meldt u zich dan even bij Edha Interieur. Wij zorgen dan dat u verder geholpen wordt. Klanten die kiezen voor interieurontwerpbureau Amsterdam Studio Ramin Visch worden uiterst serieus genomen.


Tijdens een eerste gesprek inventariseren we de wensen en eisen uitgebreid. Pas wanneer we exact weten wat een opdrachtgever van ons wil, gaan we aan het werk. Zo nodig stellen we verhelderingsvragen. Door niet te denken in beperkingen ontstaat alle ruimte voor jouw wensen en onze creativiteit. Met een uniek interieurontwerp dat perfect past als eindresultaat.


Bureau voor architectuur, interieur en ontwikkeling. Ben je op zoek naar een interieurstylist of interieurontwerper in Utrecht e.

Neem voor persoonlijk interieuradvies contact op met Studio Binnen! Laat uw interieur door onze professionele binnenhuisarchitect ontwerpen. Met veel passie en deskundigheid ontwerpt hij interieurs voor huizen, kantoren, horecabedrijven en winkels. U bent bij Studio Zuyd aan het juiste adres voor het interieurontwerp van uw woon of werkruimte! Studio MBC heeft een interieurontwerp mogen maken voor een appartement in Amsterdam.


Onze opdrachtgeefster woont al jarenlang in haar appartement, maar heeft sindsdien niets meer aan de inrichting veranderd. En daar wil zij graag verandering in brengen! Het is een mix van Scandinavisch met industriële elementen geworden.


M Studio is een professionele binnenhuisarchitect werkzaam in de regio Zaansta Amsterdam en omstreken. Bekijk de stijl van M Studio binnenhuisarchitectuur op de. Wij geloven in innovatie, en zijn dan ook altijd op zoek naar mogelijkheden om jouw kantoor te vernieuwen.


Maar een kantoor is niks zonder het uitstralen van de merkidentiteit. Daarom vertalen we jouw identiteit in ons interieurontwerp. Want het is belangrijk om uit te stralen waar jij voor staat met jouw bedrijf. Anders Style heeft ruim tien jaar ervaring in interieurontwerp en interieurstyling.


Jutta Junge-Wentrup maakt alle interieurwensen van particulieren en bedrijven waar. De projecten zijn reële praktijkgerichte opdrachten waarmee de kennis en kunde opgedaan in het eerste jaar aan de praktijk getoetst wordt. Denk aan projecten voor Ikea op product-, winkelruimte en online shopniveau.


Of het ontwikkelen van interieurconcepten voor nieuwbouwprojecten op de Zuidas in Amsterdam. Luxe Italiaans design versus nuchter Holland ontwerp: deze twee schijnbare uitersten staan voor Choc Studio. Modern Chic beschrijft onze stijl, no-nonsens onze aanpak.


Choc Studio verrast dan ook graag met creatieve én realistische interieurontwerpen en werkt bijvoorkeur met niet-alledaagse Italiaanse merken en op maat gesneden woonproducten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts