dinsdag 30 mei 2017

Peter gordijn

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Harmen Peter kan feilloos aanvoelen waar nog de struggling of de krampachtigheid zit en kan je op een hele mooie, respectvolle en toch confronterende manier bevragen.


Ook vind je hier de interviews en lezingen die (grotendeels) gaan over zijn carrière als Apachepiloot.

Hij heeft me de tools aangereikt om in Overgave te kunnen leven. Naast uitzendingen naar Afghanistan (4x) en Mali heeft hij ook op persoonlijk vlak een groot avontuur meegemaakt. Als jonge Apachepiloot had hij een baan met aanzien, een luxe appartement, een snelle cabrio en genoot hij van buitensporten, uitgaan en vriendinnen. Met dit in het achterhoofd heeft Peter Het Wonder van Bestaan opgericht.


Geloof de prachtige woorden over non-dualiteit niet zomaar. Nu schrijft en geeft hij lezingen over zijn ervaringen. Peter Gordijn heeft functie op zijn of haar profiel.


Wilt u geinspireerd worden, boek een lezing.

Gordijn Peter is een kant en klaar gordijn in de een stoere donker grijze kleur en heeft een afmeting van 280x1cm. Het gordijn staat mooi in de woon- of slaapkamer. Deze eerste vlogserie is een grove inleiding in persoonlijke ontwikkeling, waarin ik de belangrijkste acht levenslessen uit mijn gelijknamige boek vertel. Hij werd uitgezonden naar Afghanistan en Mali. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. QA: Hoe kun je er voor anderen zijn wanneer je zelf wordt overspoeld door twijfels en emoties? Duration: minutes, seconds. Dit gordijn heeft een afmeting van 280x1cm.


Peter is apachepiloot en zich bezig gaan houden met persoonlijke ontwikkeling. Hij gaat op zoek naar antwoorden door middel van boeken, trainingen en gesprekken om hem heen.

In het boek deelt hij zijn levenslessen met de mensen. In hoofdstukken beschrijft. Voordelige gordijnen op maat bestel je bij dé gordijnen website van Nederland. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!


Het was het begin van zijn persoonlijke ontwikkelingsweg. Dan kun je het gordijn eenvoudig. Deze voormalig Apachepiloot werkte jaren voor Defensie.


Hij deed op missie in Afghanistan een baanbrekende ontdekking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts