vrijdag 26 mei 2017

Landelijke servieskast

Bekijk alle servieskasten van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Ook heeft u keuze uit landelijke , moderne of klassieke stijlen.


Fraaie landelijke buffetkasten.

Ontdek Kastenn’s ruime assortiment aan landelijke buffetkasten. In onze webshop kunt u eenvoudig en snel een buffetkast in landelijke stijl kopen die bij u past. Mooie landelijke servieskasten. Te verkrijgen in elke gewenste kleur! Prachtige landelijke buffetkasten.


Gemaakt van massief grenenhout en handgeschilderd of van oud hout. Bij de geschilderde kasten zie je mooi de kwaststrepen en dat maakt deze kasten extra landelijk.

Er is zelfs een mogelijkheid voor kleuren, bijvoorbeeld een grijze binnenkant en een witte buitenkant. Een onverwacht element in je interieur zorgt voor spanning. Een landelijke servieskast kan in een landelijke keuken al snel niet meer opvallen.


Door een totaal andere stijl te mengen met je huidige interieur, houd je de spanning in je interieur en vallen je meubelstukken veel meer op. Landelijke servieskast riviera grijs OP AANVRAAG LEVERBAAR. Dit meubel is helaas verkocht. Een vergelijkbare servieskast is altijd leverbaar.


Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Deze kast staat in een rookvrije ruimte en is twee-delig. Zo goed als nieuw Ophalen. Hierin kun je al het mooie servies kwijt, maar ook glazen, bestek en kookboeken.


Brocante servieskast of keukenkast. Old BASICS heeft een zeer ruime keus in brocante servieskasten , vitrinekasten en keukenkasten. Heel veel unieke landelijke vitrinekasten vind je bij Old BASICS! De oude brocante landelijke kasten zijn er in diverse groottes, kleuren en uitvoeringen.


We krijgen bijna wekelijks nieuwe aanvoer van prachtige oude meubels, waaronder ook veel stoere landelijke vitrinekasten.

Let op: de aanduiding op de kaart geeft niet het exacte adres van de adverteerder weer. De aanduiding is namelijk gebaseerd op de postcode en geeft het centrum van. Afmetingen onderste deel: 168x43x80cm (lxdxh) afmetingen bovens. De kast is perfect geschikt om te gebruiken voor je servies of glazen.


De landelijke buffetkast is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Wat voor landelijke buffetkast je ook kiest hij zorgt altijd voor een mooie landelijke uitstraling in. Bij Inndoors houden wij van pure, eerlijke, duurzame en mooie Meubelen. Materialen en afwerkingen die hierbij aansluiten zijn Hout, Glas, Steen, Metaal en mooie finishes zoals Krijtverf of Handgeschilderde Meubels aangevuld met bijvoorbeeld Linnen, Wol en Leer. Uiteraard zijn de landelijke en moderne buffetkasten vaak te vinden in diverse ralkleuren en houtsoorten kijkt U eens bij Vermeer meubelen.


Of u nu kiest voor whitewash, met vergrijsd houten accenten of rieten manden, u kunt zeker zijn van een trendy meubelstuk voor een mooie prijs. Deze ambachtelijke eiken servieskast is van binnen afgewerkt met katoen wit. Er zijn mooie bijpassende knoppen opgezet, en heeft nieuw glas gekregen. Dit is een kast waar je mee kunt pronken! Combinatie Boekenkasten Inndoors met Hoek en Glasdeuren.


Buffetkasten zijn er in diverse soorten en maten. De keuze van het meubel hangt af van jouw eisen. Als je een grote eetkamer hebt, kan een groot meubel erg mooi staan.


Bij Zitmaxx Wonen vind je altijd het meubel dat past bij jouw woonstijl. Van moderne buffetkasten tot brocante buffetkasten. Op voorraad dus Snelle levering.


Zo kunt u bij ons een buffetkast met schuifdeuren vinden. Kijk voor een winkelkast in landelijke stijl in ons aanbod en u vindt vast dat wat u zoekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts