maandag 22 mei 2017

Lenteschoonmaak

Samen met duizenden vrijwilligers worden de handen uit de mouwen gestoken om het zwerfvuil in hun buurt op te ruimen en zo het straatbeeld van hun dorp, gemeente of stad mooi te maken. Tijdens de lenteschoonmaak heb ik in het toilet niet zoveel meer te doen dan normaal. Misschien alleen de lamp in het toilet een keer extra doen en de tegels en lichtknop, maar that’s it.


Keuken grondig schoonmaken. Lenteschoonmaak ★ Eenmaal per jaar verdient jouw huis een echte schoonmaakbeurt.

Zet je ramen en deuren open en laat de frisse lentewind door je huis waaien. Weg met die duffe wintergeur! En dat betekent natuurlijk ook de lenteschoonmaak. Dus heb jij het even niet zo breed en wil je toch fris en opgeruimd aan het voorjaar beginnen?


Klik dan verder en ontdek de beste budgetgebonden tips voor de grote lenteschoonmaak. Heerlijk dat lenteseizoen, meer warmte en meer licht! Hoe begin je aan een grondige lenteschoonmaak ? Het lijkt misschien een berg werk, maar met een paar eenvoudige tips, lukt het iedereen.

Het apparaatje zelf mag je grondig schoonmaken, gezien je het dagelijks gebruikt en er zich dus heel veel bacteriën op verzamelen. De dagen worden langer, de zon gaat meer schijnen en bij veel mensen gaat het kriebelen om ook het huis op orde te krijgen. Toch zijn er volgens experts.


De lente begint vandaag en dat betekent poetsen, poetsen en nog eens poetsen. Het vuil dat zich een hele winter heeft opgehoopt, en de rommel die je hebt verzamel mogen nu weg. Thuis Ruim baan: deze spullen kun je meteen wegschenken of weggooien! Je zit er al enkele weken, maanden of jaren naar te. De intrede van de lente betekent tijd voor de lenteschoonmaak.


Met deze checklist krijg je alles in terug helemaal klaar voor de komende zomermaanden! Maar hoe begin je daar nu aan? Stof de lusters en het plafond af. Geef je woonkamer een stofzuigbeurt, ga ook eens onder de meubels.


Kuis alle kasten af aan de binnen- en buitenkant. Deze DIY’s geven jou inspiratie om op een creatieve manier je spullen en herinneringen op te bergen. De grootste uitdaging, als je aan de lenteschoonmaak begint, is ervoor te zorgen dat je het effect zo lang mogelijk blijft aanvoelen!


Daarom krijg je hier een paar tips voor het organiseren van dagelijkse orde die je het leven makkelijker maken.

Karin Achten heeft ervaring opgedaan als sportinstructrice, voedingsdeskundige, detoxcoach en sensitherapeut. Zodra de zon begint te schijnen, willen we allemaal een fris huis. Twijfel je over de lenteschoonmaak ? Dan raden we je aan om het tóch te doen, want het ritueel overslaan kan gevolgen voor je gezondheid hebben. Vooral wanneer je last hebt van astma of worstelt met allergieën, is het een goed idee om de jaarlijkse lenteschoonmaak niet te skippen. De grote lenteschoonmaak : de basisregels De lente is in het land en daarmee de voorjaarskriebels.


Tijd voor de grote schoonmaak dus! Tijdens de grote lenteschoonmaak in je huis moet je goed opletten met heel wat verschillende huishoudproducten. Heel wat van deze producten bestaan uit chemische stoffen en daarom is het belangrijk om jezelf te schermen. Zo is het beter om de ramen en deuren open te zetten terwijl je poetst en kies voor producten zonder een gevarensymbool.


Op het moment dat de eerste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts