woensdag 24 mei 2017

Welke badkamer

Brugman biedt een grote Badkamercollectie aan. Bekijk hier onze ruime Collectie! Gebruik ook onze Budgetplanner en 3D Badkamerplanner en vind jouw Perfecte Badkamer. Jouw Persoonlijke Badkamer!


Inclusief Klantervaringen!

Hoeveel jouw Badkamer Kost! Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een badkamer met betonlook is de laatste jaren bijzonder populair en dat is niet onterecht.


Beton is een warm materiaal met heel wat kleur en een tijdloos karakter. Heb je een kleine badkamer en zoek je een manier om deze groter te laten lijken? Lees de tips voor het groter laten lijken van een kleine badkamer.

Let bij de aanschaf van jouw lamp op de IP-waarde. Deze waarde vertelt jou of de lamp waterdicht is. Hieraan zie je ook voor welke locatie in de badkamer de lamp geschikt is.


Badkamer verlichting moet niet alleen mooi en trendy zijn, maar nog belangrijker is dat lampen in de badkamer veilig zijn. Hoe zit het met de veiligheid van lampen? Hoe waterdicht moet uw lamp zijn? Dit soort vragen komen vaak voorbij als mensen lampen gaan kopen voor de badkamer.


De beste verf voor in de badkamer. Schilders en huiseigenaren adviseren voor de badkamer Sigma Sigmapearl als dekkende verf. Deze matte muurverf is optimaal bestand tegen schimmels en dus geschikt voor vochtige ruimtes.


Daarnaast laat hij geen strepen achter op muur en plafond in de badkamer. In een badkamer heeft de vloer een groot effect op de sfeer en de look. Welke badkamervloer past bij jou?


Er bestaan duizend-en-één mogelijkheden, kleuren en materialen. Tegels van welk materiaal kunnen een belangrijk nadeel hebben: als ze nat worden kunnen ze extreem glibberig zijn.

Zelfs met de beste wil (en badmat) van de wereld ontkom je er niet aan. Zorg er dus voor dat je veilig gebruik kan blijven maken van je. Onze adviseurs kunnen je dan ook alles vertellen over badkamers , sanitair, tegels en de laatste trends.


Wil je alvast weten wat er allemaal mogelijk is. Stel je nieuwe badkamer samen met onze 3D badkamerplanner en kom erachter welke stijl het beste bij je past. Je bent uiteraard ook van harte welkom in onze badkamer showroom voor meer informatie en een goed advies. Wij helpen je graag verder in één van onze vestigingen. Zeker bij een compacte badkamer is het belangrijk om te kiezen welke functies je wilt hebben.


Bij deze badkamer is niet gekozen voor een ba maar voor een lekkere ruime douche waar je je elke dag heerlijk in kunt ontspannen. Maar de ene badkamer is de andere niet. De ene is klein, de ander groot. En de ene wordt alleen gebruikt voor een snelle douche, de ander dient als decor van complete schoonheidsrituelen. Doe daarom de test en bepaal welke badkamer verlichting het beste in jouw doucheruimte past.


Hoe meer planten in huis hoe beter, maar voor de meeste planten is de badkamer een enkel ticket naar de plantenhemel, omdat er te weinig licht of te veel vocht is. Toch zijn er planten die het er wél heerlijk vinden: dit zijn de beste plantensoorten voor de badkamer. Daar waar de regel voor de woning 3mA is, is het voor de badkamer veel strenger.


De badkamer is dé plek waar mensen tot rust komen na een lange werkdag. Wanneer u badkamerverlichting plaatst, moet u eerst en vooral bepalen in welke zone u verlichting wenst. Een badkamer is ingedeeld in zones : a) Zone : Dit is de donkerblauwe zone aan het bad of de douche tot een hoogte van 2cm.


Hoogte x breedte x lengte x = capaciteit voor de badkamerventilator. Stel u heeft een badkamer van meter hoog, meter breed en meter lang. Als allereerste is het belangrijk om de benodigde capaciteit van de ventilator te bepalen.


Vervolgens kijkt u welke functies, kleur, materiaal etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts