donderdag 25 mei 2017

Brandvertragende gordijnen kopen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Vooral in gelegenheden als horeca en hotels is vaak ook verplicht om brandvertragende gordijnen op te hangen.


Al onze brandvertragende gordijnen koopt u met certificaat Klasse 1. Wat betekend dat u verzekerd bent wanneer er.

Amsterdam van brandvertragende gordijnen. Wij maken gordijnen brandvertragend Steeds meer particulieren kiezen ervoor om hun gordijnen brandveilig te maken. Door gordijnen (of andere stoffen) te impregneren met een brandvertragend product wordt de vlamverspreiding bij brand aanzienlijk teruggedrongen. Op deze manier kunnen oncontroleerbare (woning)branden worden voorkomen.


Verkrijgbaar in leuke kleuren en kreukvrij! Het brandvertragende draadjesgordijn wordt vaak voor meerdere doeleinden ingezet. Ten eerste wordt het gordijn zomers veel gebruikt als vliegengordijn.


Daarnaast wordt de extra lange draadjesgordijnen ook veel gebruikt om een afscheiding te creëren.

Bij Cobby’s brandvertragende stoffen Gent kunt u zowel losse brandvertragende stoffen kopen als brandvertragende gordijnen op maat laten maken. Wij werken met professionele confectie ateliers die elke stof voor elke hoogte en breedte tot een prachtig brandvertragend gordijn afwerken. Veel bedrijven die draadjesgordijnen willen aanschaffen moeten uit veiligheidsoverwegingen brandvertragende draadjesgordijnen aanschaffen. Brandwerende draadgordijnen zullen veel minder snel vlam vatten en dat is in een ruimte waar veel mensen samen komen natuurlijk wél zo veilig.


De brandwerende stof wordt voor scholen, horeca, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, openbare gelegenheden en natuurlijk particulieren op maat gemaakt en wij leveren de brandvertragende gordijnen van Mklasse (hoogste norm) vanaf € 10. Op slaapkamers worden voornamelijk verduisterende gordijnen toegepast. U kunt er voor kiezen om uw gordijnen verduisterend te laten voeren maar het is ook mogelijk om te kiezen voor dim-out gordijnen.


Trevira gordijnen zijn brandvertragende gordijnen die worden toegepast in openbare gebouwen zoals hotels en restaurants. U kunt de gordijnen op maat of alleen de gordijnstof kopen. Naast gordijnen kunt u bij ons ook een dekbedovertrek kopen. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Ontdek ons ruime assortiment! Met onze brandvertragende impregneermiddelen en spray vatten stoffen, houtwerk en andere brandgevoelige materialen veel minder snel vlam bij bij brand en blijven uw vluchtroutes langer vrij.


Wij hebben nu een lijn brandvertragers ontwikkelt die je als particulier of als bedrijf zelf kunt gebruiken om daarmee jouw materialen brandvertragend te maken. Hierdoor kan de brand zich minder snel uitbreiden, dit kan het verschil maken tussen een kleine brand en een grote uitslaande brand. Wat maakt een gordijn brandvertragend ?

Vroeger werden brandvertragende gordijnen , ook wel vlamvertragende gordijnen genoem geïmpregneerd met een chemisch product. Maar als het gordijn werd gewassen, vervloog het brandvertragende effect. De brandvertragende gordijnen van Vadain worden gemaakt met brandvertragende garens. Controleer of jouw gordijnen vocht opnemen door de gordijnen nat te maken met een plantenspuit. Lopen de druppels er direct volledig af dan zijn de gordijnen gemaakt van een plastic-achtig materiaal.


Koop dan het impregneerpakket voor kunststof en decoratie en ga naar stap 5. Het merk Alfa Stop biedt hier de onderstaande oplossingen voor. Voor voor elk product hebben wij speciale instructievideo’s, wil je meer weten over brandvertragend impregneren, download dan ons gratis e-book. Vooral in de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar. Je wilt niet dat iedereen ’s avonds bij je binnen kan kijken en daarom sluit je de overgordijnen zodra het donker wordt en je binnen het licht aan doet.


Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van. Gordijnen brandvertragend impregneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts