vrijdag 5 juli 2019

Cursus smartphone reparatie

Specialistisch advies nodig? Opzoek naar een specifiek product of dienst? U vindt alle categoriën op onze website.


Met Startpagina bent u altijd van alles op de hoogte: van aanbiedingen tot het nieuws! Dus dacht ik probeer het hier even.

Mijn doel is om werkervaring op te doen en gelijk ook werken ernaast. Onderdelen, Reparaties, Cursussen. Voor ondernemers en particulieren. Dan is deze training de opstap om een eigen winkel te beginnen. Na de cursus volgt een examen, waarna je een NTRK Telefoon Reparatie Keurmerk certificaat ontvangt.


De cursus bestaat voor uit theorie en voor uit praktijk. Fix op locatie in Voorburg. Uitgebreide cursus van uur les!

Inclusief reparatie uitrusting, deze ontvang je bij de reparatie ! Cursus op maat, we leggen je precies uit wat jij wilt weten! Ik heb wat cursussen gevonden maar dat is alleen theorie, ik zoek een cursus waarbij je ook met de praktijk aan de slag gaat. Voor fijnsolderen zou je op de filmpjes van ipadrehab en louis rossman kunnen kijken. Rossman heeft ook filmpjes met theorie meer vanuit reparatie -oogpunt.


Gratis parkeren, al jaar in Hoorn. UTristar defect: Uw toestel start niet of nauwelijks meer op en tijdens het opladen geeft hij vreemde percentages op de batterij aan. Hieronder gaan wij verder op deze cursussen in, zodat u precies weet wat u kunt verwachten tijdens onze cursus.


Wij geven ook cursussen op het gebied van telefoons, tablets en computers. Wilt u meer leren over het gebruik van (een van) deze apparaten? Ook deze cursus kun je bij Mr.


Tijdens deze cursus zullen we meer ingaan op de verschillende soorten toestellen en de verschillende aanpak per toestel. In dit segment zijn er grote verschillen tussen de toestellen. GSM Service Delden biedt u het all-in one concept! Dit allemaal onder een dak. Ons team zorgt ervoor dat u met een glimlach weer naar buiten loopt.


U kunt uw toestel met een gerust hart bij ons achterlaten!

De laagste tarieven en hoogste kwaliteit! Heb je nog niet eerder met GPS genavigeer of heb je al een GPS-apparaat maar ben je er nooit echt vrienden mee geworden? Dan kunt u uw toestel bij ons afgeven en gaan wij onderzoeken of het onder de garantie valt. Mocht het ongeval onder de garantie vallen dan krijgt u een nieuwe onderdeel.


Bekijk gratis proeflessen. In de klassikale cursus Radiotechniek, die al vele jaren wordt gegeven in Ede en in Haarlem, wordt juist wel ingegaan op de achterliggende theorie. In deze cursus ligt het accent op het begrijpen van de radiotechniek. Deze cursus kan een logische vervolgstap zijn voor leden die in het verleden al enige basiskennis hebben opgedaan.


Wat leer je in deze cursus ? Stap voor stap, alles uitgelegd. Je hoeft niet met een computer te kunnen werken. Aan- en uitzetten, je toestel stap voor stap leren kennenInformatie opzoeken op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts