donderdag 4 juli 2019

Iittala teema startset

Iittala teema startset

Gratis verzending vanaf € 5-. Voor 23:Besteld = Morgen In Huis! Uur Besteld = Morgen In Huis! Kies uit 3producten vanaf € 95. Functioneel, duurzaam en verfijnd.


Een stuk wordt pas van jezelf door wat je ermee doet. Geschikt voor de oven, diepvries, vaatwasser en magnetron. De borden en kommen kunnen in de oven, magnetron, vaatwasser en zelfs in de vriezer. Bij Woldring kun je daarnaast ook kiezen uit vele andere kleuren zoals blauw, grijs of zwart.


Teema startset 16-delig, wit,. Wil je servies kopen voor dagelijks gebruik of bijzonder gelegenheden? It’s what you use them for that makes them yours. Het is een veelzijdige collectie met vormen, formaten en kleuren die eindeloos gecombineerd kunnen worden. Persoonlijke klantenservice.


Iittala teema startset

Fantastische aanbiedingen. Koop nu en verfraaien van uw huis! Het ontwerp is gebaseerd op de basisvormen van een cirkel, een vierkant en een rechthoek. De set bestaat uit schalen en borden, die perfect kunnen worden gecombineerd met andere porseleinseries. Verkrijgbaar in een kleine of grote set!


Dit Finse servies is multifuctioneel, modern, strak en blijvend design. Met de set haalt u alles in huis. Bekijk de set en de gehele collectie online!


Deze Finse klassieker is het voorbeeld van blijvend design. Het servies is stevig en heeft een elegante witglans. Ontwerper Kaj Franck besteedde veel tijd aan het reduceren van al het overtollige, net zolang tot alleen het essentiele was overgebleven.


Alle producten uit deze collectie zijn zowel functioneel als duurzaam ontwikkeld. Zoek naar iittala teema startset delig op Kelkoo. Vergelijk alle iittala teema startset delig aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie. Het is gemaakt van stoneware zodat het naast magnetron- en vaatwasbestendig zelfs gebruikt kan worden in de oven en vriezer. De producten uit deze collectie zijn het bewijs van een essentieel Scandinavisch design en komen daarom in verschillende vormen, kleuren en formaten die eindeloos gecombineerd kunnen worden.


Vertrouwd shoppen, snelle levering! Het product kan als een goede aanvulling op uw huidige servies dienen, maar het servies staat ook prachtig op zichzelf. The starter set consists of bowls and plates that are perfect to use as everyday china and is easy to combine with other porcelain series and glassware. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Sindsdien produceert het merk tijdloze designobjecten, die esthetiek en functionaliteit naadloos combineren.


Van 16cmx16cm van 15cmx15cm. Iittala Kastehelmi Plat Bord Ø cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts