donderdag 4 juli 2019

Spiegels op maat

Onze unieke collectie glasproducten shop je gelijk online. Unieke accenten in glas geven je huis dat tikje extra. Gratis bezorging in Nederland! Groot assortiment spiegels op maat.


Wie bieden de Laagste Prijs Garantie.

Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Vul de door u gewenste maten en de bewerking in. Spiegel op maat vierkant of rechthoek.


Daarna wordt automatisch de prijs berekend. We hebben geen standaard maten spiegels in ons assortiment. U kunt hier uw eigen spiegel samenstellen, welke wij op elke gewenste maat leveren, en dit ook nog eens tegen discount prijzen.

Voordelen spiegels op maat. Onze spiegels hebben een ongeëvenaarde weerstand tegen. Omdat de metaallaag volledig vlak is gaat deze spiegelen. Badkamerspiegel of spiegelwand.


Een spiegel op maat kan in veel situaties worden toegepast. Een echte trend zijn de ronde of ovale badkamerspiegels op maat. De vorm geeft het een vriendelijker en speelser effect dan de standaard vierkante spiegels.


En omdat je een minder groot deel van de muur bedenkt oogt het subtieler. Zowel ronde als rechthoekige spiegels. Direct prijs en binnen werkdagen thuisbezorgd. In slechts een paar stappen stelt u eenvoudig uw maatwerk spiegel met verlichting geheel naar wens samen!


Op zoek naar een op maat gemaakte (badkamer) spiegel met geïntegreerde LED verlichting? Deze heldere spiegels worden ook wel zilveren spiegels genoemd. Heldere spiegels worden vervaardigd met gewoon helder glas waar aan de achterzijde een erg dun laagje metaal opgedampt wordt.


Niet alleen thuis in de badkamer en woonkamer, maar ook in winkels, dansstudio’s, restaurants en de sportschool. Soms laat de situatie het toe om een standaard afmeting te gebruiken, echter is het vaak het mooiste om de ruimte zo strak mogelijk af te werken met een spiegel op maat.

Alle merken spiegels op maat. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Doe inspiratie op , vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Stel uw rechthoekige spiegel op maat samen en geniet binnen uur van uw aankoop! Minimale grootte: 4x 4mm en leverbaar vanaf 4euro.


Wij leveren design spiegels , badkamerspiegels, halspiegels, maatwerk spiegels met of zonder lijst. Ovale badkamerspiegels op maat. Indien u een andere vorm dan vierkant of rechthoekig wenst, dan kunt u dit altijd per mail aanvragen.


De spiegels zijn te bestellen in de door u gewenste afmetingen en randafwerking. Glashandel Accuraat uit Amsterdam levert spiegels op maat in elke gewenste afmeting. De dikte van de spiegel is afhankelijk van het doel van gebruik. Wij hebben leuke en originele ontwerpen om uit te kiezen. Wij kunnen ook u spiegel op maat snijden volgens uw eigen ontwerp.


Maar niet alleen voor spiegels op maat kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar spiegel Rotterdam? Alhra Glas levert spiegels uit eigen voorraad en kan ze zelf voor u op maat snijden.


Zo kan er gedacht worden aan een spiegel in de gang, een gehele spiegelwand of bijvoorbeeld een badkamerspiegel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts